Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti Muslimana i cemera,nemogu se u Srebrenici dogovorit ko ce ih prestavljat,a cude se Vucicu i Dodiku oko rezolucije,mi smo stvarno sljam,mi smo nase branioce koji napravise drzavu bacili na dno i ponizili,stas dalje pricat.
retardi se ne mogu u Srebrenici dogovorit jer su debili,hoce da svi budu vlast.Zato srbi i pobjeđuju.
U Srebrenici ne živi ni dvije hiljade ljudi. Sve sa selima okolnim. Nema pekare, pijacu, autobusku stanicu, nema života gore. Ko je i zašto stotine miliona donacija poslatih oprao i usmjerio negde drugde, nikad nećete saznati. Guber banja, jedinstvena u ovom dijelu svijeta i industrija na visokom nivou sad samo na slikama postoje. Neko je to preuzeo. Saznajte ko. Kako. I ko je na sve to pristao.
Muhameda Avdić poznajem i drago mi je da je kandidat. Vratio se u Srebrenicu a mogao je ostati u Sarajevu. Idealan kandidat. A što se tiče ovog drugog, kandidat SDA, sve stanke na jednu stranu sda na drugu. Ko treba odustati u tom slučaju?
Nestranači kandidat Muhamed Avdić koji je kandidat stranke Naprijed, SDP-a i NiP-a?! Je li novinar svjestan sta je napisao?!
Sramite se svi redom onih mezara u Potočarima, ako niste u stanju dogovorkti nekog zajednickog kandidata.
Pa eto podrzali ste ga vi. Kad zapne "pozivamo SDA". Vi ćete omoguciti da izgube Bošnjaci.
sto vi ne povucete tog Avdica pa glasate za Fejzica
Kakvo pseto trebas da budes pa da radis protiv svojih najblizih koji su stradali u genocidu! Fuj bagro prljava
Naprijed, SDP i NiP pomažu Grujicicu da pobjedi u Srebrenici. Muhamed Avdić nije nezavisni kandidat, član je SDP-a. A SDP je u Srebrenici jak ko samo kad treba razbiti jedinstvo Bošnjaka. Gdje Trojka dodirne svojom rukom to i uvehne.
👔😀👔😀👔😀👔 "Pozvali su SDA da podrži nestranačkog kandidata Muhameda Avdića koji je kandidat stranke Naprijed, SDP-a i NiP-a." 🤣👔🤣👔🤣👔🤣
fejzic je tojqnski konj ko i trojanci
Podrzite vi Fejzica i rijesena stvar.SDP je vec izdao par puta,prvi put sa Zakonom o prebivalistu drugi put sa kandidatom
Šemso, ko ti je ono u familiji najdrazi
Mošnjoksi su stručnjaci za sami sebe zajbat, samoponizit i puzat pred katilom.