Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svirajte vi qurcu neće se ovo lahko vratiti u normalu. vrijeme je konakoviću da se preseliš s facebooka u rov , dosta bolan te demagogije ja im ste divim ko može da sluša te tvoje budalaštine.
Covjek je bio u rovu u ratu borac Armije za razliku od nekih
što ne odhebe dodikov mtel ? ma hajte molim vas u istu tikvu puše s četaljima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konakoviću nemaš potrebu da javno iznosiš svoje stavove - vaši Mtel telefoni automatski Dodiku i Vučiću dostavljaju na sto sva vaša dogovaranja i planove. Možeš li zamisliti gluperdo da neko iz pozicje - opozicije u RS-u otkaže saradnju sa Mtel-om i prikači se na Bh. telekom. Taj scenario nećeš gledati ni na Marsu.
Kao što je i vašem u KS, Znate vi to najbolje....
A vi kao mislili da oni nisu za poricanje genocida i sve što ide u tom paketu. 🤣🤣🤣🤣
Pa to NIDJE nema..Sve stranke se financiraju iz budžeta..pljuc..I sve postoje NAKO..Sve go go uhljeb.
Poseren vam se na partiju zbog takvih gova i jest nam ovako
Vidi dine i on nešto pametuje ej moj školski na sto spade Bosna da im ti krojiš sudbine a Sjećaš se kakvi smo bili učenici 😀😀 Pozzz iz Austrije
Ovaj o populizmu...oplakah😂😂😂
Možete vi opet koalirati samo nemojte spominjati ove teme
To se u narodu kaze: Svi prde u istu tikvu. Ovima koji ne prde u tu tikvu nemoram nista objasnjavati. A ovima koji prde u istu tikvu, neka nastave sve dok se tikva ne raspadne. A napukla je vec odavno.
Kako ste samo svi glupi. Svi ovi potezi tkz rs su u korist ukidanja entiteta nastalog posle genocida.
Vidi mtelovca
Na ciju žalost ?😂tvoju možda konjakovicu
Jesi glup Konakovicu pa i oni su graditelji junackih mitova od zlocina i zlocinaca. To zajednicki mentalitet i religija i tu nema nikada razlike.
Strah me ufati kad vidim kolika je ambasada USA i kad pomislim sta sve ima unutra . Kako li tek oni nadgledaju i prisluskuju M-tel i Konakovicevu ekipu .
Nakon danasnje seanse u GENOCIDNOJ nazovi skupstini zadatk svakog iole normalnog covjeka je da tu tvorevinu nazove GENOCIDNOM. Zasto iznova i upporno Srbalije to cudoviste nazivaju RS? ZASTO??? Zamislite da u NJemackoj slave Drite Reich i Hitlera, a Jevrejima njivovi lideri porucuju da Njemacku ne nazivaju nacistickom? HALOOOOOO!!!
Ujedinite sve stranke pod jednom zastavom, nade Bosne i Hercegovine. Nije vrijeme ni za kakav ego, obraze, medjupoliticke borbe ko ce imati Sarajevo. Sve ostavite po strani u ovom periodu, ujedinite se u politici OPSTANAK. RS je trebao dan, nama 26 godina i ni blizu ujedinjena.