Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da odgovara pa afera Asim bila prije godinu i po i sta je bilo nista naravno pojeo vuk magarca
Samo smjenjuj, sve redom...Sve je to uhljebljeno i u taaalu...
jel ko saopštio ovima i vladi KS da uopšte nema ingerencije nad Tužilaštvom? koji mamlazi za nepovjerovat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SexDrogaAlkohol SDA
OVE IZ NIP NA SLJEDECIM IZBORIMA CEKA SAHRANA POLITICKA. GREBO URA U CRNOJ GORI, KAKO CE OVI NiPovci PROCI U BOSNI. RADI SE O KARINA PARTIJI I AKO JE SDA PROLJEV.
Zahirović samo što suzu nije pustio za Dženanom u svom izlaganju, kao suosjeća se s njima, podržava, i onda skupa sa svojom SDA ekipom glasa da su suzdržani za smjenu tužiteljice haha. Pa i slijepom je jasno da je SDA instalirala Sabinu.
Bolje vam je da ste se bavili pitanjem izbora novih ministara..jadno i sramno je da ljudi podnose ostavke a novih nema. Pitam se sto li?
Samo sda
Sramota! Ovo je dokaz da je politika umiješana
NIP je tu da rasturi SDA leglo.Dobro im ide za sada.
@GlasNaroda Covjece komentarisi i kritikuj ili pohvaljuj politicare za njihov rad ili nerad ma kojoj stranci pripadali ali se ne mjesaj u njihov privatni zivot i u zivot njihovih porodica.Nazalost vecina vas demokratiju i slobodu govora pogresno tumaci.
Zasto tuzilastvo ne podigne krivicnu prijavu protiv Sebije Izetbegovic zbog prevare, falsifikovanja diplome i nadrilijekarstva? Dokazano je vec da ne postoje evidencije o njenoj specijalizaciji u Zagrebu zasto tuzilastvo ne podigne krivicnu prijavu protiv odgovornih na Univerzitetu u Sarajevu koji su joj omogucili "nastavak specijalizacije" bez validnih dokumenata i bez provjere njenih tvrdnji?
Klix se i oficijelno direktno stavio na stranu NiP-a, kako kroz Sudski proces protiv Mulahusića u kojem su zajedno nastupali, tako i kroz moderaciju komentara ispod članka. Hladno obrisaše top komentar u kojem se niko ne vrijeđa, u kojem niko ne psuje, ne prijeti itd. Jedini grijeh tog komentara jeste što nije usmjeren protiv SDA, već NiP-a. Toliko o objektivnosti klixa. Nije ovo sponzorisani članak da se ne smije komentarisati!
Svaki članak od Naroda i Nepravde je sponzorisan na klixu
Što klix briše komentare🤣Gavrilo dobro puni kasu klixa
Simcihici trljaju ruke
NIP je razocarenje za narod BiH ulozili smo toliko nade u vas i povjerenja da ste sve zeznuli i jos gore napravili.Sva prica se vrti oko SDA da imate obraza povukli bi se hladno i priznali da ste samo uzeli pare i prosipali suplju.
U B L E H A S I NA CELU SA PROPALIM KOŠARKAŠEM FUJ BAGRO UBLEHAŠKA STA STE URADILI DO SAD OSIM STO KENJATE O SDA I UHLJEBLJAVATE UZU I SIRU FAMILIJU MRŠ BAGRO UBLEHAŠKA
Kritikovat SDA nije teško , ima brdo materijala . Zašto NiP ne pokrene neku inicijativu iz temelja da N arod vidi u kojem smjeru se kreću i imali pravde ili je samo šuplja ???
bolji su od sda , ☝️
Bla bla bla NipOŠTO NE glasati na NIP.