Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONAKOVIĆ PUSTIO GOLUBA? 🤣🤣🤣🤣🤣
@BOSNJACKlpreporod haha jel povaljao sve okolo?
Forza Fahro 🍀👌☝️🍀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada vidim koliko ovi iz SDA podapinju Konakovicu i ostaloj ekipi iz Naroda i Pravde nekako vjerujem da su na pravom putu i glasacu za njih. Treba glasati za promjene ma kakve one bile mislim da ne gu gore od postojece vlasti. Slucaj Memic je dokaz da ovde drzave.
nije mi jasno da neko moze biti u sda citav zivot a onda najednom se pravit da mjenja svijet
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravog patriota za Predsjednika - Hadžikadić Mirsad - čovjek koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku! Pogledajte večeras intervju u 18:45 h na FACE TV.
Nemoj samo na fabricke postavke Allaha ti, onda smo bas z kuruzi
GROBAR KK BOSNA!
Hahahahha pa ni sultan mu nije ravan..gleaj stava..pisam ti se u tu bradu sranja
Aferim za poruke sa Vrela Bosne, nemojte slucajno drugacije! Like!👍
Na naslovnoj fotki makar jedan je na listi Haškoga suda i jedan najmanje na listi SUD-a BiH.
Samo polako..ova ekipa je izgleda fakat nesta drugo i drugacije...pa valja stisnuti petlju pa zelenim sasuti sve u brk.Mozda na ovim izborima budu samo prst sto ce upirati u pogresno i nakaradno u politici i drustvu ali kako vrije prolazi a mozda i na iducim izborima...znacajan faktor u kantonu i sire.Zivi bili pa vidjeli.
Moze lave ali se iskljuci iz politike i predaj muriji. Vrati kupljenu diplomu. Najgori su mi ovi sto predju negdje pa se prodaju kao nesto novo a znam ga ko zlu paru
Pustio golubove do posle izbora a onda sa SDA ide u koaliciju... više nego providni trikovi lopova koji su navikli da zive bez rada...
Hahahahahahaha..ovo je gore od zlocinaske SDA. Lik je zvanicno poceo pustat goluba!
e cuj prn'o Konaković
Evo, i ja sam pustio goluba, ako se i to računa....
Stvori te SDA, bez koje bi bio niko i ništa, a onda joj okreneš leđa i praviš se pametan...BRAVO DINO......YEDI GOVNA