Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove budale će izglasat da nije zemlja okrugla.
okrugla je k'o tepsija
Pa danasnji Bosnjaci su tada bili najzastupljeniji pripadnici ustashkog pokreta na teritoriju danasnje BiH. Kako se i zasto to presucuje?
Sad ce nam svima bit bolje. Swedjani ce dolazit u BiH da rade.
Genocidne budale.
E moj Dodo fašisto stari...
Fašisti
Prema Kočoviču i Žerjaviću, EXYU demografima, nakon jevreja u EXYU, najveći broj žrtava imaju srbi, međutim ako se taj broj stavi u odnos sa ukupnim brojem etničke grupe, onda su muslimani najviše stradali nakon jevreja. Prrkrajanje istorijskih činjenica je jako dobro poznato srbima, oni se time bave još od Kosovske bitke.... https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Demografski_gubici_Jugoslavije_u_Drugom_svjetskom_ratu
i moj dedo je bio partizan ali se zbog nepriznavsnja bošnjačke nacije vodio kao "Srbin" .
Bošnjaci su uvjek postojsli kao narod , prvo je okupator austrougsrska monarhija zabranila bošnjacima izjašnjavanje nacionalnosti pa zatim sve Jugoslavije, velikosrpskih apetita, i tek je Tito 72-ge, donekle ispravio to istorijsko silovanje, ali ni tada Srbi nisu dozvolili da nose svoj vjekovni naziv Bošnjaci, već "Muslimani ", što je psradoks kao da bi se neko narod nazvso "Katolici" ili "Pravoslavci ".
Smrt fašistima i domaćim izdajnicima: ustashama i chetnicima! Neka je vječna slava i hvala Josipu Brozu Titu i partizanima!
Prdila baba u mlinu da je vise huke.Koga to jos zanima dudukovo privatno sijelo.
Ovdje nema potrebe ništa komentarisati. Ćosić "otac nacije" pored ostali definicija kojim definira srpsko šizofreno ponašanje, izrekao je i sljedeću :" Laž je srpski državni interes"!
Što reče Skaka, borba protiv antifašizma na svim frontovima. 😅😅😅😅😅
Cijeli dan pricaju i gube vrijeme na necemu sto ne vrijedi nigdje, drzave odluke se znaju i to je to, a ishod njihovog glasanja je logican, jer je rs nastala na genocidu, i kao takva vjerovatno nece opstati
Nedić, Ljotić, draža i još 5 miliona na strani Hitlera a nosioci antifašizma hhhhhhhhhhhhhhh😂😂😂😜😂😜😜😜😜😂😜😜😂😜😂😂🐒🐒🐒🐒🍌🍌🍌🍌
Da li je neko iznenadjen ovim? Manji entitet u BOSNI I HERCEGOVINI od kad je nastao,ponasa se kao maloljetni delikvent.
@SimpleRed Zato im treba opaliti koji samar.