Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo vjerujem u dobre CNC masine za metale,stugove,divni su to alatići😀jednom su bake išle u drijenke😀neka ih nek se nadju a zlu ne trebale.Sto se tice hrabrosti mi sigurno toga imamo na izvoz samo neka nismo goloruki i ne spremni pa ako je toliko neko navalio te bas nema drugog izlaza ja bih mu reko BUJRUM.
Ma niđe veze.Policija je profesionalno zanimanje.nije ti to civilna zaštita pa da skupljaš ljude i da im daješ zadatke po potrebi.To je paravojna formacija koja nema ni završene škole a nema ni prakse.Diploma je mjerilo profesije a ne kurs Lukaču.
Joj kako q.Dodik na hinjaka izvlaci lovu, a jadnju sirotinju loziiii.....
NECETE IGRAT U PRVOJ POSTAVI!
Ma libu me vise za rezervni sastav, klin se klinom izbija, da imaju mozga nasi Bosnjaci, odmah bi oformirili Handzar diviziju u pripravnosti kao kontramjeru ovim iz osiromasenog PC entiteta
@Zekolino tebi izgleda nije jasno da su oni bili isti kao četnici i ustaše?De bolan ako nisi fašista ne lupaj ko maksum.
@Zekolino tako je ,samo naprijed u nove pobjede s handžar divizijom....
Izabrali ste rezerni sastav policijem.Mati de ono mojee..