Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh hajde sad da vidimo da li si sudija koji je zakletvu polozio ili si stranacki pijun koji je postavljen da izvrsava naloge entiteta RS. .. Ako je tako,treba vas sve pohapsiti jer Vase presude koje su donesene su nistavne
Tako je.
Ja sam za to da se svi Srbi povuku sa radnih mjesta u FBiH i potraže isto takvo mjeseo u RS pa kad ga ne nađu a neće,onda nek odu u Bakince i pitaju Milokrada:1.ko će nam dati platu?2.ko će nam uplatit staž?3.ko će nam platit ratu kredita?4.ko će nam platit struju i vodu?5.ko će nam platit vrtić za dijete?6.ko će nam kupit ogrijev za zimu?7.ko će nam platit lijekove?... Odgovor će biti sljedeći: dignite tri prsta i biće sve ok.
Da su bosnje pametnije ne bi pola FMUP bilo srbi, u specijalnu policiju ne bi mogli da privire, a o kantonalnim mupovima da ne govorim. Samo kod bosnje nesta multi kulti... Pogledaj koliko nesrba radi u mup rs
NEZNAJU ŠTA ĆE OD SEBE PRAVE HAJVENE IZMISLJAJU KLUPOST GJE JE POLICIJA NA GRANICE SMRDO DODO
Ovo samo Eufor ili rat može riješiti. Čim prije to bolje. Ovakva situacija je napunila pet autobusa za Njemačku.
Trojka vec spremna da udovolji zahtjevima zbog relaksacije odnosa
nije taj sudija tek obični levat da postupa po nekom naređenju onih koji mu ne mogu naređivati , koji su po intelektu, i po svemu daleko ispod njega .... obični razbojnici i manipulatori
Prdi baba u mlinu da je vise galame
Deficit demokratije
Mi da imamo ustavni sud i tužilaštvo ovo političari nebi narodu život zagorcavali zato što nebi bilo ovi kriminalaca od politicara nigdje bili bi u rešetkama .ovako se vidi kakva smo država ko nas vodi.
Sa sudijom ili bez sudije za njih razlike nema. Sve se odluke Ustavnog Suda svakako bojkotuju ukoliko se odnose na neustavno djelovanje sjeverno-istocno Bosanskog entiteta zvanog "Republika Srpska" Ovo nije nista drugo nego nastavak (k)aradziceve politike i njegovog SDS-a iz 90-ih, a sa svesrdnim blagoslovom SPC.
Znaci ruse ustavni sud a time i napadaju ustav. Ovo je napad na ustavni poredak. Svi ostali nivoi vlasti se svakako vec odavno bojkotuju i opstruiraju. Ovo je poziiv na rat ali na perfidan nacin bez objave rata rijecima ali dijelima svakako. Ko prvi reaguje bit ce optuzen za zapocinjanje rata. To je valjda svima jasno do sada. Bosanci i Hercegovci moraju jako pametno odigrati. Kako - to je pitanje.
pas koji laje ne ujeda
Ovo je sve Corak
joj samo da hoce vise krenuti da se i ovo zavrsi vise upm!
Ovo je smijurija...drzavni tuzilac nije u nadleznosti NSRS-a
Molim da se istovremeno ukinu plate i svi ostali benefiti onima koji se odazovu na poziv.
Sudija koji ispoštuje poziv političara može komotno u čobane.