Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za onoga ko te je razotkrio a ti hajde opet u inostranstvo pa pricaj lazi o sukobu tri naroda...zasto to Bosnjaci nisu u sukubu sa M.Lazovicem, Divjakom,Komsicen,Bogicevicem, i mnogim drugim koji nisu Bosnjaci????? ko fol sve se nesto obrazuje a nema pojma istoriju
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod..." Davno je to sredinom 19. stoljeća pisao Ivan Franjo Jukić. Čuj ove bibe iz Njihove Stranke, kaže: "To je nešto novo što su oni izmislili". Pozdrav Ivana od Bošnjaka čiji su preci generacijama ateisti a prije toga su bili bošnjački katolici.
SRAMNO I OGAVNO vrijenjanje, omalovazavanje, nipodastavanje i veoma opasno ponasanje fhassisttkinjee Ivane Maric nije osudio niti neobrazovani lazov i kvazi hadzija Dino Konakovic, ni NiP te Niksic i SDP, kao niti vojjvoda sa Sokoca Pedja Koljovic. BOSNJACI ZAPAMTITE ZAUVIJEK ovu necuvenu IZDAJU Konakovica, Niksica, Koljovica prema uvrijenjenom i ponizenom bosnjackom narodu od strane podle Ivane Maric. S'kim si onakav si kaze nas narod.
budimo realni, cime je ona zasluzila da bude dogradonacelnik? osim palamudjenja po televiziji, koji je njen dosadasnji doprinos bilo cemu?
Kad tad cinizam, licemjersto i mržnja prema bošnjaštvu morala je isplivati iz samoprozvane analitičarke Ivane Čmarić! Amra Zulfikarpašić, sjedi 1! Samo da se zna, BOŠNJAK KOJI NE PODNOSI TRENUTNU SDA!!!
Kuja licemjerna! Fuj!
Ne Ivani!!!
O Bosnjaci, pravoslavni i katolički, koji sebe nazivate srbima i hrvatima, jer vas na ime vama drage vjere posrbiše i pohrvatiše. Vratite se korijenima djedova vaših, prigrlite svoje ime slavno. O Bošnjani moji dobri, braćo naša.
Nisam SDA, ebali su nas gdje god su mogli. Ali da moram birati izmedju ove Ustas i SDA, uvijek bi izabrao SDA!
Jadna amra je brani 😂 domoljubna ivana negira naciju Bosnjak a pola gruda joj se tako preziva. Prije ce bit da je bosnjakinja nego wannabe hrvatica
Mi smo porobljeni dugo vremena od tzv. naroda, u stvari od dva iranska plemena još od sedmog vijeka i od Turaka od četrnaestog vijeka pa naovamo. U stvari velika većina nas smo Ukrajinci (osim onih što su bili tamo kad su Ukrajinci došli na ove prostore), tako da sa sigurnošću jedino možemo tvrditi da pripadamo ukrajinskom narodu. Poslije su došli navedena dva plemena, a zatim Turci i do danas nas drže porobljenima, mada ih je jako malo medju nama.
Ovih do 22 nece biti jos kada objave ko ce im biti na celu nadzornih i upravnih odbora velikih i javnih preduzeca tu im je i kraj
Zamisljam sutra teoretski gradjansku BiH. Bosnjaci svakom Srbinu ili Hrvatu koji se pojavio na politickoj sceni, bez obzira na to sto prica za BiH, prisivaju afere i sumnju da su izdajnici, da saradjuju sa BG ili ZG i slicno. Ne bi na celo drzave niti icega dosao niko sem Bosnjaka ( za svaki slucaj). To je jasno kao dan :)) zato je dobro sto ce gradjanska i ostati samo teorijski koncept za BIH. ;)
Nasa stranka postala otvoreno za NDH.Fuuuj
To što je navedeno iz Londona je potpuno tačno. Rečeno je. Ne treba kriti, a vi iz NS uradite po volji naroda. Provedite anketu među vašim članovima ( ako smijete).
Alija Izetbegović 1990. godine: Koliko ja poznajem teorije zagovornika te ideje, Bošnjaci su ono što danas zovemo Muslimani. U pitanju je isti nacionalni entitet, samo su nazivi različiti. Neki smatraju da je to adekvatniji naziv jer dublje zasijeca u historiju ovog naroda i određuje ga historijski, a i po zvuku naziv je nacionalni (a ne vjerski). To nije, kako ga neki krivo tumače, integralno, tj. trokonfesionalno bošnjaštvo. Ono sadrži jasnu muslimansku komponentu.
to je zato sto si fasista isto kao i ova doticna gospoja. Onda ti tako sve razumijes, razumijes. Ne, Bosna ne pripada SRbiji niti Hrvatskoj kako su se drugi Bosnjaci deklarirali, pa sad hoce da nestane naziv naroda bosnjackog.
Pazi, jedno je ne slagati se sa SDA - ni ja se ne slazem s njima, ali nazivati neciju djecu, roditelje, majke itd. “lobanjama” dovoljno govori o fašističkim mozgovima naše stranke... pazi ti samo izjava ove papanke Zulfikarpasic
Pa što je u Čapljini kao načelnicu ne kandidovaste? Ja koliko vidim, Bošnjaci vam itekako postoje kad trebaju glasati za vas, da bi vi mogli nebošnjake uhljebljivati.
Ja sam da se Ivana Marić kandiduje za Predsjedništvo, a do tada da bude dogradonačelnica npr. u Čapljini, Širokom ili Bijeljini.