Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa NIP-om ili bez NIP-a svakako ce izgubiti. Odsvirali su ovi svoje, i pogazili sve principe u koje su se zaklinjali. Ako cenzus prodju bice dobro
Mozda Njiva napravi sa Covicem kap sto je u Srebrenici sa Dodikom Zakon o mjestu prebivalista, pa da dovode iz Citluka,Gruda,Ravnog,Livna,Duvna, Listice glasace HDZa da glasaju za Troju i Narco Cartel. Tu bi im se sanse mnogostruko uvecale..
Gledao sam Mandica na N1 neko jutro, covjek ne zna dvije recenice sastaviti. Spinuje na jeftin nacin, toliko banalno da je stvarno zalosno. Garza za njega izgleda kao prof. u javnim nastupima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja stvarno ne znam.ko glasa za ove jos osim njihovihve porodice, pa ovo vam.je ljudi grijeh za ove i ostale glasat
Bh blok? Je li ovo skrivena kamera? Oni treba da se zovu yu blok. Ili Sr blok.
a sdf dae zove b@ndablok
Nipotizam i Prevara od glave smrdi, kako je celnik covjek na prevaru polozio 12 ispita u 12 dana tako je sve i u samoj stranci po liniji nipotizma i prevare.
Gratz ce ga raznijeti i treba, skolovaniji, pametniji, kulturniji..ako nista, ovaj nije nista pokazao a imao je dovoljno vremena.
Vase je i s Kartelom ili bez njega odsviralo.
SaMo SDA, ovi se vec odvajaju od Nipa...svi bjeze od kartela!!!
Dvije prave stranke, pametno sto su ovo uradili. Samo naprijed, puna podrska!
Cuj D-E-Z-E-R-T-E-R-A , bosanski blok u Sarajevu. Zar u Sarajevu ima i srpskih i hrvatskih blokova. Borci bi se u grobovima okretali da vide ko vodi Sarajevo.
Raspad sistema, tone se lagano
Reci nam JESTE li SMIJENILI dir. i menadzment Zavoda Pazaric, posto se po drugi put POJAVIO snimak NASILJA nad STICENIKOM Zavoda,koliko znamo NISTE, jer su to VASI kadrovi. Stitili ste i pedofila iz O.S. Grbavica I, ministrica Hota bas se zadala da se sve zataska, da prof.tjelesnog ostane i dalje da radi sa djecom. Recite nam STA ste i KO ste vi sa svim vasim Sra...
Lijepo Jasmin Ademovic izjavljuje na N1, NA terenu je sve ISTO kao da je SDA na Vlasti! Kad je vec tako, onda mozemo glasati i za Mandia i za SDA. SLAZETE li se
U sdp je kriterij da si sto vise protiv bosnjaka, to je mjerilo, da dokazes da nisi nacionalista a zapravo jesi
Sa Nip-om ili bez Nip-a Mandi e svakako pobijediti.
BH blok u po Sarajeva??
Vidi nam politicara zemljo.
Ademovi je unitio Nip u Centru,a bogami i ire.Isto tako u KS dosta glasaa Nipa e zbog Ademovi biti protiv Nipa.Dino je trebao reagovati dok ne bude kasno,ako ve nije.