Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najodvratnija stranka
"Samo nek nije musliman" -Stranka.
Gospoda!
Naša stranka….najuspješniji zajednički projekat Srbijanske BIA-e i hrvatske SOA-e. To koliko Bošnjo može biti naivan i glup, ne postoji naučna metoda koja to može izmjeriti. Neka, tako nam i treba, bolje haman nismo ni zaslužili.
Sto se tice Nase stranke, valjda je svima jasno da je to "ubacena" stranka od strane onih koji rade pritv BiH, koja ima zadatak da i sama radi protv svega sto je dobro za BiH. Ima li Nase stranke u rs? Nije mi jasno ko je mogao dati glas njima, osim Yugo nostalgicara tj komunjara.
Mrš prodane duše i veleizdajnici.
predali ste državu u ruke Čoviću i HDZ-u,, pogazili ste sve što ste govorili u predizbornoj kampanji,, FUJ..
Irmi Baraliji i ovim nedoraslim cirkusantima neće pomoci ni čarobni štapić na sljedećim izborima.
Sve što je bilo ljigavih,odvratnih i prodanih ljudi ,ova je stranka sakupila u svoju štalu.Zahvaljujući vama,mladi mogu vidjeti kako funkcionira smeće od ljudi.
Mioković Udbaško smeće
Koja bolan stranka, oni su samo zakrpa na Trojci da bi imali glasova.
daBogda vam se sjeme zatralo. IZDAJNICI
Samo se vi perite. Zapamtite kada ste bili u vlasti
Naša Stranka je PORAZ političkog i društvenog sistema! 19 jan.2019.god.Predsjedništvo Naše Stranke na sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka neće ići u koaliciju sa SDA,HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti.Sabina ODŠUTILA drugi snimak nasilja nad ŠTIČENIKOM Zavoda Pazarić jer su to sad vaši KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORČENA i grlata,jer je dir. bio iz SDA.Uku PREVARIO mlade, ŠUTNJA u Konjicu, sad Vukoja👎
Nisam ni u jednoj partiji,ali ovi trojkasi sami sebi pucaju u koljeno pred prestojece izbore..
Pitam se u cije u ime ovi govore i koga predstavljaju i od koga ce traziti glasove iduce izbore? Teski ahmak moras biti da ti ovakvi prodaju maglu. Gospodo po glasove kod hrvata zajedno sa sdp, nip i ostalom buranijom.
Ma oni su i dobili neke bijedne glasove pa su zbijajući redove sa ostalim kvislinzima formirali vlast. Sad neće dobiti ni toliko.
sta ste ocekivali od ovog hns satwlita nakon one boske i baralije u mostaru? stranka od vijecnice do zemaljskog muzeja, kojima ste vi svi svakako gradjani drugog reda.