Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Forte budaletine
Hajde Foro pobjeguljo jedna, da ti nije bilo seljaka koji su tunel prokopali, kako bi jade pobjegao u ratu iz Sarajeva!!
dezerter sacekajte izbore, narod je vidio ko ste imsta ste, daleko da je SDA odlika postelja ali prema vama su altruisti
Ma idete vi u izolaciju nakon izbora 2022, gamad! Nikad neću prežaliti dan kad sam glasao za vas!
Mrs
Bas su u Sarajevu preuzeli sve malogradjanski neinteligenti.. Od kulture pa na dalje.Primitivizam na svakom koraku..FORTO JE U PRAVU..ISTINA BOLI..BUNE SE ONI KOJI TO JESU.....
Izgleda cemo godinam biti bez gradskog saobracaja. Nesposobni Forto raspisuje referendum o boji stolica u gradskom saobracaju. Vakcinisu se po kabinetima, odrade dobar izlet u Dubai. I onda jos pljuju po onima koji branili i odbranili grad. Dok po RS slave ratne zlocince kao heroje, nasi politicari nase heroje nazivaju seljacima. Sa ovakvima u vlasti i ne zaslužujemo nista bolje od referenduma za izbor boje stolica u gradskom saobracaju.
Kada ti neko iznese argument, ti umjesto odgovora na taj argument napadnes osobu koja je navela argument i uz to pogresno interpretiras namjeru osobe okretanjem njenih rijeci protiv posmatraca da bi ih pridobio (samo ce se vrlo glupi posmatraci upecati na pricu). Vrlo perfidna taktika..svidja mi se
Ti su svoje rekao za vrijeme agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu. Takođe si rekao da nisi Bošnjak a očekuješ glasove Bošnjaka. Vladar si u KS sa nepune 2000 glasova, mene bi bilo sramota izići pred narod. Pametnom dosta.
Ovdje je jedina alternativa hrkljuš. Za ove malo mlađe potrebna je roditeljska paznja.
Cuj neko im "stavlja meto na celu". Bas onako provucicevski. Spustanje na SDA nivo bas. Nicim niste pokazali na vlasti da ste odmakli od njih. A to uopste nije tesko, jer oni su samo dno. Ali kad cujem "Stavljaju meto na chelo" to je ono cim iz dana u dan ubise u Srbiji da ko god kritikuje Vucica "stavlja mu metu na chelo"??? Pa mozete li imalo kreativnije i inteligentnije?
Cuj neko im "stavlja meto na celu". Bas onako provucicevski. Spustanje na SDA nivo bas. Nicim niste pokazali na vlasti da ste odmakli od njih. A to uopste nije tesko, jer oni su samo dno. Ali kad cujem "Stavljaju meto na chelo" to je ono cim iz dana u dan ubise u Srbiji da ko god kritikuje Vucica "stavlja mu metu na chelo"??? Pa mozete li imalo kreativnije i inteligentnije?
Svi su krivi samo vi niste Forto.
Foro je ko nekad Lagumdjija uvrijedio borce. Lagumdjija propo,, a Forto i NS su gotovi. Neke stvari se ne oprastaku. Kao uvrede na racun Srebrenice, napad i uvrede boraca i izvrtanje istine o karakteru rata. Forto se sad moze vaditi kolko hoce. Gotov je. Mozda si dobrodosao jos samo u prostorije NS. Izdali ste Mostar, sad vrijedjate Sarajevo. Sada da Forto opet ode iz Sarajeva niko mu nebi zamjerio.
Ti Forto si najbolji u tome da kudis druge stranke, tako ste i došli na vlast… a veze sa životom nemate,,, ti i Admir Katica ste zakucali koliko ste nesposobni, prodajete maglu široj javnosti konstantno
Jal, poslije laprdanja sad su svi drugi krivi, i vakcine su u uredima primili iz SDA ( da se razumijemo nisam fan ni SDA)." It seems like people in the villages won the war. Urban culture is dying." Forto said. eto to je izjavio pa neka nam Nipovci prevedu sa svojim odličnim engleskim..Niste u stanju halu napravit ni vi ni predhodnici a vi bi ste unaprijeđivali kulturu. Sa čim?
Svaka cast!