Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bracha Shimich brisu sve komentare podrske BiH u vezi Izbornog zakona I ostavlju samo proHrvatske. Sramota za klix!
Ja mislim da je baš obrnuto.
Brisu levati sve sto im ne odgovara, ovaj portal je postao bas jadan, razumijem da se treba brisati sadrzaj sa govorom mrznje i ne primjerenim rijecima ali vise puta su brisali komentare gdje iskazujem svoj licni stav na nesto bez da vrijedjam nekoga ili nesto...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za BiH je najbolje ukidanje entiteta. Jedan čovjek, jedan glas, jedan predsjednik kao u svim normalnim država.
A kome li to paše?
Ne moze kad je Alija potpiso ovakvu BiH, mi sad mozemo pjevat ali Bošnjaci se vise nista ne pitaju sami, ako se ostala 2 konstutivna naroda ne sloze dzabe ti sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Poštovani g. Schmidt, vi ste apsolutno nedorasli problematici koja vlada u ovoj jadnoj državi, ako se uopšte može tako i nazvati...Radoje to prizn ajte, neka dođe konačno neko(ako baš mora biti visoki predstavnik) kose pripremio i proučio stanje i situaciju, pa da onda krene u rješavanje...ali sumnjam da ima takvih...zato dragi narode uzdaj se u se, pa vidi šta ćeš!
Jel vrli Damir opet kompenzacija?
Jeli Schmidt spomenuo ko je pokrao Aluminijum i zašto kladionice ne plaćaju porez?Trebao bi klix napraviti intervju sa Schmitom na tu temu.Da i mi normalni znamo na čemu smo.
Zatvori kladionice ali i rudnike i sve one koji ne plaćaju porez
Forto isti rakun
eto vas dvoica ćete postić dogovor koji ublehaši , povedite i konakovića
Meni nije jasno što su ovi iz HDZ SNSD i SDA toliko nervozni pred izbore. Pogotovo HDZ i SNSD. Kakva je ovo politička kampanja?
Rezultati etničkog čišćenja se neće nikada priznati. Džaba krečite. Nije moglo 1918, 1945, 1995 pa nece ni sada. Bosna je to sve nadživjela. Pozdrav svim poštenim ljudima u BiH koji hoće da žive zajedno u miru i slozi! Takvih je najviše.
Dokle ce se bosancima i hercegovcima razvlačiti pamet. Dokle će se praviti kompromisi na štetu BiH? DOKLE!!!!
Do Bogojavljenja!!!
Ajde?
Trebali su koalicionu Elzinu povesti ona to ko HDZ. Koga ba vi folirate
Edine jesi cuo novost, ma Bugari usli u Sofiju. Halo jarane.
Zastrasujece upornost hdz i Hr koliko su zadrti.Isto kao pitanje smrti ili zivota.To je hercegovacki mentalitet da neduljim.
Ako će nas Forto s Mandicem vodit u EU neka hvala ne treba
Kampanja HDZa je uglavnom usmjerena na to da smo mi Bosnjaci islamisti poput onih u Afganistanu i da napadamo katolikcku vjeru, a onda potom odu na obilježavanje fašistickih zločina iz drugog svjetskog rata i protekle agresije na BIH
normalno da imaju i anove razno razne, dok ridobradi bake, ta furdenjaca, neki tamo propali kosarkas, lopto pucac, a bogami i onaj radpali komsic razmisljaju kako da nama gurnu ruku sto dublje u dzep i sto vise usicare iz kase na bijelome hljebu