Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veleizdaje države je da pristanes na ukidanje ustava na 24 sata i elimisanje bošnjačkog potpredsjednika da bi te veliki predstavnik nametnuo kao vlast, iako nemas ni demokratski ni ustavni legitimitet ni kapacitet da budeš vlast.
Samo krivicno goniti. Nema se tu sta razmisljati.. SDA perjanice smatraju ovu drzavu svojim vlasnistvom i kao to im daje za pravo da rade sta hoce i kako hoce.. ali su se malo preracunali... samo hapsi!
Naša stranka je trebala skoknut' malo do Širokog, Gruda i Posušja i tamo tražiti 'Dobre ljude' da glasaju za njih, Stvarno mi nisu jasni, pljuvanje i blaćenje i izdaja naroda koji ti je dao povjerenje , i opet imaš obraza doći tom narodu i tražiti da glasa za vas!? Halo pročitani ste!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I to nam danas rece ni manje ni vise, nego covjek koji je zbrisao odnosno dezertirao i ostavio ovu zemlju da krvari. To je najveca izdaja
A Bakir pobjego u trezor da bi poslje unistio reviziju tuzbe.
Najveća izdaja je SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A, šta je sa vodičem cuka? Pitam ja vas. Voda ispod radara!
ovaj prvo zovne BG prje nego za bilo sta glasa , i on prica o izdaji..
Iskaznice bi trebalo da imaju samo oni koji trenutno rade za OSA, ne nj penzioneri i sl. Treba da budu iz nekoliko stupnjeva pristupa informacijama zavisno od pozicije. Ukinuti tkz pocasne iskaznice jer su same po sebi glupe i djeluju kontra-produktivno u naporu ocuvanja sigurnosnih informacija i sigurnosti gradjana tj drzave.
gledaj ovih sto podrzavaju Moamera Kasumovica !
Vi ste majstori u veleizdaji
Veleizdaja drzava je ustupanje predmeta ratnih zocina Srbiji i Hrvatskoj
MUAMERE KASUMOVIĆU OTVORI USTA , NISI SAMO TI KRIV, RAZOTKRIJ SARAJEVSKE POLITICARE KOJI VOLE DJECU A KOJE ČUVAJU AMBASADE! SOGAN DOLMA!
Odoh srat
Siguran sam da znaju razliku između iskaznice koja je zvanični dokument i i počasne iskaznice koja je simbolična. Kao između doktorata i počasnog doktorata na nekom fakultetu. Ali se prave mutavi ne bi li se uzeo neki poen na blebetanju. Pa tužite i Čovića koji ima počasni doktorat a nije nikad doktorirao. Ne, to vam ne smeta jer ste vi zaduženi za Bošnjake a u H komponentu ne smijete ni pogledat.
Lešinari zar je ovo najbitnija stvar da se oglasite. A na važnim pitanjima šutite ko pitke. Gdje je Godišnji plan za NATO, gdje je južna interkonekcija, gdje su fiskalni zakoni, gdje su reformski zakoni koji su uslov za EU, gdje su presude evropskih sudova... To se treba zakačit malo sa HDZ i SNSD pa nije baš zgodno.
a sta kaze Nasa stranka o nastupu Ramba Amadeusa na Jazz festu koji se finansira javnim novcem iz Kantona Sarajevo, Rambo Amadeus je presudjeni seksualni zlostavljac i manijak. A sto se tice Sabine Cudic kao clanice ove neke komisije za nadzor OSA-a, to je u najmanju ruku smijesno, ta komisija uopste nista i ne radi.
MOAMERE KASUMOVIĆU PROGOVORI I RAZOTRKIJ BAGRU NEDAJ DA SE KOLA NA TEBI SLOME! OVDJE JE UČESTVOVAO CIJELI NASTRANI KLAN ! SOGAN DOLMA!
Trojaneri o veleizdaji ... e da i to cujemo
posto revizija
I sta sad kad to znamo kad ne radi tuzilastvo kako treba
Nema većih izdajnika od vas. Molim vas objasnite mi sta je ovdje govor mrznje
Kako vama koji podrzavate sda, nije jasno da gdje god neki krimi rad u oko Drzave. Sda akteri uglavnom glavnu vode. Denis mozda nije bio clan sda, al nije mu dao iskaznicu Konakovic, Sabina Cudic, ili neko treci iz trojke. Vec iz sda drugi covjek, odmah nakon sefa bakira. Jel vi imate oci, imate li gram mozga?
Imate li vi koji podržavate kartelaša i ostale koji za tako malo vremena srozaše državu.
Nije kriminal samo oko SDa nego se ne smije gledati tamo gdje je SNSd ili HDZ. U tome je problem.I na to se nažalost pristalo u Sarajevu od trojke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)