Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naša stranka (anamonjihova)je izabrala kordića, umjesto dr guzina i sad nešto pametuje
SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU stašeU kme,kme
Nasa Stranka je izabrala Kordica,dubrad pokvarena
smrt fašizmu
A za par mjeseci će ići plakati zbog Bleiburga i križnog puta... 😂😂😂 Koji glupani....
normalno slava Partizanima i drugu Titu SFSN 🔴⭐️🔴⭐️
Da vidimo hoće li EU financirati obnovu Partizanskog groblja ili će podržati stavove gradskih vlasti s Kordićem na čelu.
kažu promicatelji 2SLGBTQIAA+ vrijednosti
Boska Cavar!!!! Kakvo licemjerje. Dino juce se kune rovom u kojem je bio da nije rekao za BHRT ono sto jeste. Fuj! I vi, I Dino, I Njiva, I SDA, Mrs u pm
I pored presude EU suda za ljudska prava u korist Slavena Kovacevica a protiv Covica, trojka gura Covicev aparthejd zakon koii je protiv EU presude i vrlo bitno demokratije. NasaStranka, SDP i NIP su fasisticke stranke.
čovići, i kordići, i čule i bule.... svi odrasli u jugoslaviji. školovali se, zaposlili se, imali dobre poslove, niko ih nije dirao. Sve pod jugoslovenskom zastavom. Bar radi nekog poštovanja na to doba mogli bi imati toleranciju za jugozastavu.