Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s vama je teze 4 nego prethodnih 30, ovo vam je kraj
Ako ista ovi su pokazali da izbori nemaju nikakve veze i da ovdje nikad nece nabolje. Svi sami kriminalci.
Hahahaha sanjaj
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ma vala nije ni sad puno bolje, malo vise sminke i ciscenja, ali to je to. Standard zivota nikad losiji
izdajnici
podanici
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo saopstenje je pisala BIA i SIS.
Joj ej nabrali ste i vi aferima koliko hoces ..sta bi sa onom peletarom u KS, tramvaji i pruge su krediti koje mi gradjani placamo a i dalje ne znamo koliko, sutnja i podilaenje dodiku, vukoja, federalna vlada nula poena, sve ste dali u ruke Isaku, sumnja u veze narko karteli, ti juce potpisa ugovor sa crnolistasima..
Sve dok dodika ne makne ruka pravde, tj. sud, tko god da je na drugoj strani, bice u 5 deka. Prethodna vlada mu dala 4tog kandidata, ova isto.
Promjene au dobre, mozda nauce iz tudjih gresaka.
Nece im zaboraviti pola miliona protjerane mladosti u inostranstvo, zbog nepravde, a posebno zbog blagostanja u kojem smo 30 godina sa SDA zivjeli. P 0 6 a n zelena
Vala su s vama jos teze
Dobri ljudi ne zaboravljaju 25 godina najtezih sa sda .Kako dobro receno
ne samo Sarajeva nego cijele BiH
Ima nekog pomaka kolko toliko nije bas kao SDA koja za 30 godina nije kupila jedan autobus .Nek mi neko kae STA je S D A uradila osim sto nam je sve u kriminalu korupciji mladi masovno odlaze cime se vi SDAovci falite STA ste uradili kriminal sve nista drugo .
Pa vidi ove tranvaje je SDA uzela kredit i zavrsila bi prugu za 70 mil KM umjesto steta za 150 mil KM Kakva ce afera biti samo gras i investicije.. namjenska industrija dignuta iz pepela . A sta su ovi SDP jmbg usrali, NS koalicija protiv bih ocita, NiP narko kartel .. a onda svi skupa sud dali u ruke HDZ, ceste u ruke hdz i finansije u ruke hdz, na drzavnom snsd dali 4 ruku i sad rade sta pozele.
Slicni ste! Razlika je u pet deka.
Od SDA mi se rese vie, ako ne balju ni ovi, ali niko gori od njih, unitili BiH i zdravo, to je istna
SDA je napravila BiH, a trojka je unitila.
Za svih 25 godina nije bilo vise izdaje drzave kao sad dok ste vi na vlasti. A za vasu stranku je kljujicc dao najbolji komentar.
2x SDP po 4 godine znaci 8 godina stranka za BiH jedan mandat 4 i sad nametnute k.jicce ve 4 godine znaci SDA vladala od 94 do sad 14 godina ostali 16. Kako onda tvrdite SDA 25-30 godina.
Nikad vie sda
Vi ste za 4 godine nanijeli stete sto ovi nisu uspjeli za 30 godinaghadhovi
hahaa dsa lopovluk