Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH je clanica svvih medjunarodnih asocijacija i kao takva se obavezala da ce iste postivati. BIH se obavezala da ce postivati medjunarodne sudove i odluke medjunarodnih sudova. BiH se obavezala da ce postivati ljudska prava, pojedinca ,kolektiva sve slobode zagarantirane medjunarodnim pravom. BiIH ima obvezu da sankcionise sve koji ne postuju medjunarodno pravo slobodu izarazavanja, slobodu govora ,slobodu covjeka,da sankcionise sve koji ne postivaju to pravo..
Ovo što Dodik radi je na sigurnom putu gašenja tkz RS. Allah ga nagradio.
Одлука о раскиду свих државно правних веза са федерацијом БиХ. Скупштина да утврди да Република Српска више несматра легалним ни једно тело досадашње БиХ те да не признаје ваљаним ни један правни акт било којег тела које наступа у име Р.БиХ, која више као таква не постоји
Majke mi, ti nisi normalan.
Citat Njihove Stranke: "...nazivanje bilo kojeg naroda ili entiteta agresorskim ili genocidnim povreda tog naroda i entiteta." Nije valjda da je ta GENOCIDNA TVOREVINA nastala tako sto su Bosnjaci pjevajuci i veseleci se klali sami sebe i napustali svoja ognjista u radosti i veselju? VRIJEDJATE Vasa Stranko zdrav razum!
Predlažem Glavnom odboru Naše stranke da donese Odluku o samoukidanju.
Bitno je da FGR i Mtel vlada uvijek kada je ugroženo funkcionisanje države imaju izvući iz rukava neki "nevažan detalj" (slučajno svadbeno pucanje), te da Bošnjama ionako isčašeni um usmjere sa glavnih događaja u neki krivi smjer. Dobro da već sinoćno slavlje veležovovaca i pucanje nije iskorišteno kao napad na Ferageta i Memića.
KOMPLETAN OVAJ SCENARIO DEŠAVANJA OKO SRPSKE OPOZICIJE I PARLAMENTA IDE IZ BG. JEDNOSTAVNO, VUČIĆ JE IZGUBIO KOSOVO, KOMPENZACIJA MORA STIĆI KROZ RS I CG. VUČIČ MORA BITI PROMOVISAN U LIDERA KOJI ISTINA NIJE NAPRAVIO ŠEŠELJEVU VELIKU SRBIJU, ALI JESTE NAPRAVIO NAJVEĆU HISTORIJSKU SRBIJU.
I IMAĆE IH!!! PITANJE JE SAMO TRENUTKA!!!
Da je prije 10 godina dosla neka normalna umjerena politicka opcija koja ne zivi na nacionalistickim obmanama sad bi bili u EU, a ovako narod prica opet kao da je tek stao rat. Potrebne su sankcije svim nacionalistickim politicarima, a najbolje je to provesti kroz zakon o porijeklu imovine i mjere kojima ce se sprijeciti pljacka na izborima.
Šmit će da nastavi istim, čak laganijim tempom od Inckare, samo što će ogroman trud da uloži u slanje mladih van ove države. BiH za 20 godina neće postojati. Vi se smijte sad, ali neće postojati, ni RS, ni FBiH, ni BiH, ni naziv Bosna.
čovjek došao da uzme pare a ne da čini besplatne usluge bošnjacima. Čovjek je iz konzervativne stranke Njemačke koja u prefiksu ima i kršćanska (CSU).
Sjašite sa Dodika jer i ostali su isti i nisu se ogradili od njega kad su imali šansu već su otišli u koaliciju propasti!!
A zašto se ne bi trebao imenovati agresor ,a dobro se zna ko je agresor i zbog čega.Hvala.
Onako kako je Dodik isprovociro donosenje zakona o negiranju genocida tako ce doci do faze kada rs prestaje da postoji i pravno i fizicki
Vracamo ustav iz 1993 i NASU JEDNU JEDINU REPUBLIKU PRAVU
Došli su Dodik, konj i stoka u kafanu. Kaže konj: “svako treće biće je posran otpad smrdljivo od čovječanstva, a ja nisam”. Kaže stoka: “E hvala bogu i ja nisam treći”. Oni gledaju Dodika kako znoji pa taj onda kaže: “Treća sreća 👨‍❤️‍👨👬❤️”. (Šhupak počinje da smrdi) 😂😂😂😂😂
Genocidasi prljavi
Ne vjerujem bogu ali ako postoji, hvala mu sto nisam rodjen u genocidnoj
Vreme je da se oslobodi okupirani dio R. BiH i svi koji Bosnu ne prihvataju kao svoju domovinu neka traže sebi neku drugu zemlju. Vrlo jednostavno 🤷‍♂️