Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam sta je nasa stranka. Projekat osmisljen da pokupi malo urbane raje na pricu da nece s nacionalistima koalirati i onda odu sa onim najokorjijim i to sa crne liste. Prihvatljiv im sada i Dodik i Covic koji su rak rana BiH. Fuj.
PA DOBRO, NJIHOVA SVRHA POSTOJANJA JE DA DRPE STO VISE GLASOVA BOSNJAKA MAGARACA I DA APSORBIRAJU BOSNJACKU BROJCANU NADMOC. A ONDA NARAVNO DA SVE TO ISPORUCE POSRBICAMA I POHRVATICAMA. NARAVNO DA CE ICI U KOALICIJU, SAMO DA OBRADE NAROD!
He he he eto trebali bi sad rasturiti Osmorku zbog necijih hirova i vratiti SDA na tron. Nista nije velika cijena za tjeranje SDA u opoziciju.
šuplja priča naravno da će potrčati u zagrljaj snsdu.čemu vrijeđanje inteligencije građanima!?
A program, a smjernice koje ste potpisali?! Kakvi sad uslovi? A principi nećemo s nacionalistima, nećemo sa HDZ-om, nećemo sa SNSD-om? Hebaše vas teške riječi koje ste izgovarali kao da ćete Rim osvojiti! O tempora, o mores!
ovi se povlace na vrijeme, za 2g kad dodju izbori da mogu prezivjeti. NiP i SDP ce opet najvise popusit, isprosipat ce se u javnosti trceci za vlascu kod dodika i covica, i opet na kraju nece uspjeti. Ljudi ce skontati da oni nisu nikakve promjene, vec samo potroseni politicari koji traze slamku spasa
Ovi tulavci mutavi iz 8ke ce rasturiti drzavu...
Je li vam Sabina čudić formirala zaključak, jedina je dosljedna svojim izjavama... ovo je zaključak kako bi ostali podržali kao i kod rukovodstva u Predstavničkom domu...
Peđa Kojović:U ovom trenutku je tehnički nemoguće ići sa opozicijom iz RS
Šta dezerteri u ovoj stranci znaju o državi i zemlji u kojoj žive zato je i prodaju za siću jer je nisu ni branili ni kosti ostavili.Kako su počeli onaj nesretnik Bakir će se vratiti brzinom svjetlosti na vlast.
najvazniji uslov je da nema muslimana. mogu ovi blagi muslimani, sto odu i dzamiju jednom godisnje za bajram pa poslije u kafanu. ti su prihvatljivi
U subotu uslovi. Kakva ubleha čeka se izvlačenja binga pa ako izvuku osmorku onda nema nikakvih uslova, ako popushe vlast odnosno SDA dobije 13tog delegata onda će ovi ublehaći naći milion uslova i reci da neće sa SNSDom
Bravo!
Zar se ima jos sta formirati, kad ste vec sve dali cetnicima i ustasama. Formirajte u RS-u nesto jadovi ako mozete.
A koji su to principi?
Licemjeri
Koji degenerik moras biti, da su ti SNSD I HDZ pozeljan koalicioni partner a SDA nije? Ko je ovdje lud? Jedno je sigurno NAROD NIJE GLASAO ZA OVO STO VI SAD RADITE! Vlast dajete onima koji su izvrsili agresiju na ovu zemlju!
Strnka bez principa i karaktera.Stranka pobjegulja,dezertera i jugonostalicara.Stranka bez ikakvog patriotskog naboja.Sem kad je u pitanju borba za lgbt prava.
bosnjacke nacionalisticke stranke nisu pozeljne u formiranju bilo kakve vlasti, ali su srpskohrvstske idealan i pozeljan partner. to je ukratko poruka koja se namece iza svih poteza doticnih likova. al, nisu krivi glasaci nego ovi mentalni degenerici koji od 92 nisu izasli ni na jedne izbore, al pljuju na sve strane i kritikuju sve zivo i mrtvo.
krenimo redom ispocetka : clan predsjednistva nije bosnjak, rukovodstvu parlamenta federacije nema ni jedan bosnjak, predsjednik suda nece bitu bosnjak, direktor policije nece biti bosnjak, sipe isto tako, i niz je predugacak... da se zakljuciti bosnjaci sluze jedino da im se pred izbore pomuti razum, do sada mucen od strane sda ratnohuskaske retorike, a sad kvazi evropskim vrijednostima osmorke. isto nofno, isti likovi iz sda samo sto su ko fol dosli sebi pa su eto sad bolji i znaju bolje.