Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci moraju biti krajnje oprezni sa prijedlozima ove stranke.
DA ,vidi se iz aviona da igraju po direktivi Covica , ovaj zakon je trebao i prije nego što je izabran Covicev Vukoja ,sada kada treba zamjeniti i izabrati Suadu Palavric i Mirsada Cemana ,naša stranka predlaže novi zakon da sjb. Bošnjake
Nasa stranka je anamo njihova stranka...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ugurali Vukoju u ustavni sud i sad bi promijenili da ne moze vise tako. Isto kao i Schmidt onomad, izbacio Lendu i onda vise tako ne moze. Joj sta cemo radit sad kad uzmemo vlast
Evo ih opet, standardno. Sacekali da Marin Vukoja bude izabran, pa se prave generali poslije bitke i predlazu proeuropske zakone, koje Dodik i Covic nece usvojiti. A onda ce napraviti neki hibrid koji ce vaziti samo za Bosnjacke suce, jer vidimo da su vec naciljali Seadu Palavric, pa ce umjesto Seade imenovati nekog Gorana iz Kiseljaka, pod krinkom da se pri izboru sudaca ne treba gledati nacionalnost.
Sada nakon sto su Vukoju progurali došli da nam pametuju. NiKAD više nećete dobiti glas od mene!!!
Čuj to Forti dosla na san neka liberalna vizija koja se ne kosi sa zeljama adezea
Izabrali Vukoju, namjestili Miokovicu funkciju, i sad predlazu neka rjesenja... od...bi u skokovima...
Sta ste pripremili, da jedno od sudija mora imati togu u duginim bojama a jedno prilikom citanja odluke mora imati goli performans
Jel novi zakon da nakon što ste izabrali Vukoju , na njegovo mjesto može doći njegov SIN,al pod uslovom da ga je po rođenju Krstio Čović!!!
Nasa Stranka je PORAZ politickog i drustvenog sistema! 19 jan.2019.god.Predsjednistvo Nase Stranke na sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka nece ici u koaliciju sa SDA,HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti.Sabina ODSUTILA drugi snimak nasilja nad STICENIKOM Zavoda Pazaric jer su to sad vasi KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORCENA i grlata,jer je dir. bio iz SDA.Uku PREVARIO mlade, SUTNJA u Konjicu...
Koji je prijedlog, da svi budu iz HDZ-a?
Bacanje prašine u oči.. Pokazali ste vi kakav izbor Ustavnih sudaca vi podrzavate...!?
5kolona
Evo ih opet, standardno. Sacekali da Marin Vukoja bude izabran, pa se prave generali poslije bitke i predlazu proeuropske zakone, koje Dodik i Covic nece usvojiti. A onda ce napraviti neki hibrid koji ce vaziti samo za Bosnjacke suce, jer vidimo da su vec naciljali Seadu Palavric, pa ce umjesto Seade imenovati nekog Gorana iz Kiseljaka.
Bošnjacima može svako prodati maglu pa tako i ovi. Sve do sad što su uradili bilo je na štetu države. Počnite od samog Mostara. Na riječima su uvijek jaki, a djela sasvim drugačija.
Sto ga ne predloziste krade-ZeeeeUuuU ranije , prije izbora Vukoje , pa da vidimo sta legitimni-stozernik misli ( promislja ) o tome, ( tomuuU).?
Znaju da nece proci ali ipak im nije smetalo da covicevog hrvata imeniju u ustavni sud
Nema tu kakav mu je stav za odredjena pitanja.Mora na ispravan nacin da tumaci vec NAPISANI Ustav a ne da on pise novi.
Svaki dan novo ubistvo a oni se bave ustavnim umjesto ovim korumpiranim sudijama.
Pa ja sad kad Bošnjaci trebaju imenovati tad cemo mijenjati pravila.A stanČović naredi radi se bez pogovora Peta ste vi kolona to je ocigledno.
Najopasnije ikad iz daj ice