Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavlje može jedino biti kad političari počnu završavati po zatvorima zbog kriminala, do tada tuga jad i čemer
Ne daju Bošnjaku muslimanu imati svoje mišljenje, svoju kulturu…i najmanji iskaz se mora odmah zgazit, satrat, uništiti, istrijebiti, prefarbat, izbrisat, asimilirat, izmijenit, ismijat, pokudit, popljuvat…I smatrati provokacijom samo što postoji
@SvevisnjiBog Da li je pravopis i gramatiku zabranio?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e blago nama ako nam je jelka deda mraz i proslava nove godine jedini problem u drzavi...
Ovo je namjerno ucinjeno da se pokaze nerealna slika kako su katolici (koji se vecinski izjasnjavaju kao Hrvati u BiH) ugrozeni i kako bi na pregovorima za izborni zakon dobili jos koji poen. Istovremeno, autorima, ide na ruku skretanje paznje sa Malina, Asima i slicnih persona slicnih "tradicija", kao i dodatna destabilizacija stanja u drzavi jer je to jedini nacin da se na sljedecim izborima opstane.
Sto se javlja i ispostava Beograda u BiH zvana Nasa stranka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A bilbord u Srebrenici kad se skidao nije bilo tolike bure...
First World Problems - plakat o jelkama u Zenici
Neko stavio izjavnu recenicu koja je tacna samo ako su Bosnjaci samo Muslimani. Meni ovo izgleda kao politicka podvala, radi podjele Bosnjaka.
ja demokratije nesmijes ni reci misljenje odmah te ispravljaju
Alo, mosnje,.......Djed Mraz je komunisticko naslijedje....dakle i vase. Djed Bozicnjak je coca colin izum, dakle i vas aj ne serite puno. Pozdrav iz Meke....tu sad i piva ima
Matere ti Jokine, usred Meke bozicna jelka a ovi pametuju nesto.
Još malo pa će Bošnjo imati i svoju krsnu slavu i sveca u kući, a neki će reći da u tome nema ništa loše. Ubjeđen sam da će nas drugi vise poštovati i cijeniti ako budemo više držali do sebe.
Pa koliko samo gresaka u koracima. Prvo oni napisu "bosnjaci", a nisu svi muslimani, sad nas jos i vi handrite sa "gradjani" a ima ih vecinom muslimana... I nije isto slaviti, i otici na proSlavu!! Nemojte podmetati muslimanima bozicne tradicije, a pustite katolike i pravoslavce da provedu praznike u miru. Prijateljima i komsijama ukazite postovanje za njihove praznike. Sjetili se i ovi plakatirati 5 do 12.
Narod slavi šta mu je k ćeif. Ko su ovi nadobudni što preko bilborda daje upute šta je pravilno a šta nije. Tukne mi na iste one boljševike koji su cinkali drugovima ko ide a ko ne ide u dzamiju.
Dolazak Nove godine:Sarajevo 00:00,Tuzla 00:00,Mostar 00:00,Zenica ne slavi...
SDP/SS-u su tradicija i trubaci sto smo i juce vidjeli...a znamo cija je to inace tradicija.
TAKOOOO JEEEEEE, OČEKUJEMO U POJEDINIM DEFINIRANIM I KAPRICIOZNIM LOKACIJAMA OVE KONFUZNE ZEMLJE ISTAKNUTE ČESTITKE ZA BAJRAM, ĆIRILIČNE ČESTITKE ZA PRAVOSLAVNE PRAZNIKE I PODRŠKU PLEMENU BANTU!!!!!
TAKOOOO JEEEEEE, OČEKUJEMO U POJEDINIM DEFINIRANI I KAPRICIOZNIM LOKACIJAMA OVE KONFUZNE ZEMLJE ISTAKNUTE ČESTITKE ZA BAJRAM, ČIRILIČNE ČESTITKE ZA PRAVOSLAVNE PRAZNIKE I PODRŠKU PLEMENU BANTU!!!!!
slavite u svoja 4 zida hahahahhaha
Vama je 2022 kapitulacija.