Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao foluska ovih minorni stranka....molim vas donesite odluka da ne zelite koalirattisa HDZ-om i SNSD - om....i nikom ne ce te nedostajati
Praljkovaca za to. Naravno da hoce, priznati ce apartheid nad Bosnjacima, a onda svi sljedece izbore imaju politicku sahranu.
Koji im je program, prikljucenje genocida Srbiji i UZPicida Hrvatskoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nasa stranka je najveca prevara. Sve sto su nekada govorili su pogazili i prevarili glasace.
Ova osmorka nazad nema gdje . a naprijed nema sa kim . Ne bi im bio u kozi...
I tako Nasa Stranka postade Njihova Stranka.
Zar se tu ima šta pregovarati. Sad će Sabina reći, jeste da sam ja slatkorječivo pričala o gradjanskoj BiH i da neću sa nacionalistima, ali bez njih se ne može!!! Zato poslije ovog razmatranja idemo sa HDZ a ja ću narodu piameno objasniti na N1 da se tako moralo. Svi će mi aplaudirati.
A. Ambasada i Šmit su odlučili: kršćanske stranke HDZ i SNSD su nezaobilazne, a SDA je nužno zaobilazna. Jedan tel. poziv Forti iz A. ambasade će prelomiti stvar i Forto će po običaju licemjernih poltrona izjaviti: Dugo smo se dvoumili, ipak je interes BiH prevagnuo, euroatlanske integracije, ekonomski prosperitet...tjeraju nas da uđemo u ovu vlast....bla, bla, bla...
U vlast sa secesionistima ili u opozciju sa SDA 🤣
A,..Naša stranka ko principijelna i od riječi , neće u vlast s nacionalnimm...strankama..! Al , u......
... sve je odlučeno. . . . samo vi upakujte
Jos je NS i najdosljednija od ove osmorice ljiga.
Znam da će donijeti pravu odluku.
satrolozi
Samo naprijed, za vas smo glasali da budete vlast i skinete SDA. Nema glasa vise ako ovo pustite.
Oni su rekli nece sa sda hdz snsd.... vama izgleda samo sda problem. Bosnjaci glasaju za promjene ali srbi i hrvati ne zbog toga sledece izbore ixic ide za sda
Samo naprijed, za vas smo glasali da budete vlast i skinete SDA. Nema glasa vise ako ovo pustite.
Hoće. Šibicari.
Sta kaze Hadzija Dino ..imali mjesta..kod HDZea...za jos jednu Cavaru i Baraluju..ili ce on Dino sa 60.hiljda glasaca preuzeti lidersku odgovornost..sa Kompenzacionim Nerminom.....!?
Hajde po pare da idu sa negatorima genocida i kradezeom. Peđa kojović koji nas je posmatrao s trebevića odlučuje da je ovo srpsko S.