Spremaju se za kampanju
15

"Naša zemlja" je slogan Naše stranke za predstojeće izbore

N. V.
Slogan Naše stranke za predstojeće izbore glasit će "Naša zemlja", no ovo još uvijek nisu zvanično objavili na službenim stranicama.
Podsjetimo pretprošle godine, za lokalne izbore, su se iz ove stranke odlučili na "Pospremanje", a za Opće izbore 2018. godine slogan im je glasio "Zajedno i tačka".

Ranije 2016. godine su na izbore izašli sa "Budimo dobre komšije", a prije toga su nastupili i sa rečenicom "Nemamo slogane, imamo rješenja".

Naša stranka je jedna od nekoliko stranka koje su podržale Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

Kandidatsku listu ove stranke za Parlamentarnu skupštinu BiH nosi Sabina Ćudić, a drugi na listi je Predrag Kojović. Drugu listu za Parlament FBiH nosi poznati sarajevski policajac Dragan Mioković, iza njega je zastupnica u Parlamentu FBiH Nasiha Pozder.

Što se tiče Federalnog parlamenta jednu od lista nosi Damir Arnaut, dok je na drugoj jedan od nosilaca i mladi Branko Češljić.

Što se tiče kantonalnog niovoa listu za Skupštinu KS Kanton Sarajevo predvodi predsjednik stranke i aktuelni premijer KS Edin Forto