Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će se većina složiti sa mnom, ovaj slogan je u potpunoj suprotnosti sa njihovim djelovanjem. Niti ih ima u Zapadnoj Hercegovini, niti u RS.
demokratija ali medju Bosnjacima ( na stetu Bosnjaka)
"Naš Sarajevski Kanton " bi bilo sasvim prikladno i LGBT raja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nasa zemlja? Banja Luka, Mostar, Siroki.....
kako možete prigovarati NS za nesto sto ni vasa stranka ne ispunjava? po lajkovima i komenarima na njihovom fejsu nekih 30ak % koji ih podrzavaju nisu bosnjaci, bar sudeci po imenima. da li to ima sda?
kako možete prigovarati NS za nesto sto ni vasa stranka ne ispunjava? po lajkovima i komenarima na njihovom fejsu nekih 30ak % koji ih podrzavaju nisu bosnjaci, bar sudeci po imenima. da li to ima sda?
Prosle izbore sam glasao za vas, sad vam nijedan glas necu dati samo zbog zla koje ste nam delegirali u vidu jedne direktorice u jednom sarajevskom javnom preduzecu...90% firme vam nece dati glas.
"Republika Sarajevo"
ovi SDA botovi su zastupljeni u rangu statiskicke pogreske u drugim entitetima i seru o navodnoj zastupljenosti NS. U svakom slucaju gradajnaska stranka, a ne etnonacionalna prcija od stranke. U svakom slcaju 100% bolja alternativa od zahirovica, baketa, sebije i genjca..
Hahahhahahahahhaha naših 23%, ova zemlja nije vaša, utuvite to više u tu paču ispranu
Samo tako nastavite.Zelim vam da budete radikalniji prema seljacinama koje su nasilno okupirali asfalt nego prema separatistima.Respect.
Sta? Nije Nase Sarajevo?
uhljupi
Bolje da nemaju slogan.
I oni igraju na kartu nacionalizma...
Nakon što je Irma Baralija radije usstaši dala vlast u Mostaru umjesto Bošnjaku, vi ste za mene kao partija umrli. Vaša stranka je podvala žešća i služite isključivo da dijelite Bošnjake. U drugim dijelovima BiH ne možete ni dva čovjeka u mjesnu zajednicu da uvalite...
E cuj nasa zemlja.Hahahahahhaha Valjda misle na Njemacku sve sami povratnici iz izbjeglistva.
Ovu pricu mogu prodat samo glupim Sarajlicama🤣🤣🤣
Njihova zemlja! Grunt?
Cija vasa zemlja, ako bude vasa bice srpska zemlja, kad je trevalo vranit nijednog vas nije bilo. Al ste se nakotili isto tako ce te se i otkotit kad vidite kako ce te proc na izborima.