Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve projekte trebaju realizirati sve lokalne zajednice po uzoru na Općinu Centar s obzirom da je u našoj zemlji natalitet u konstantnom padu . Svaka čast Općini Centar i načelniku Nedžadu Ajnadžiću što vlastitim primjerom pokazuju kako treba brinuti o porodiljama.
Sto ce cige da prave biznis. Koliko se dobija za 10-o djete,jel ima neki bonus?
Za sve žene koje uhvati kriza uslijed otkucavanja biološkog sata...Nadasve veoma efikasna, #instant terapija je izlet na porodilište. Kada vidite kako tek rođenu djecu nalik na malo veće crvene krompire, kao i napaćene porodilje ... proći će vas svaka želja za gadosti, pardon, radosti also known as trudnoća. Na najmanje šest mjeseci. :)
Tako je nacelnice...pomozite majkama! Hvala od srca sto mislite na nas!
Hvala nacelnice na ovome! Uvijek ste tu za svoje sugradjane!
Bravo, bravo! Nacelnik koji obecanja ispunjava. Samo tako nastavite!
Bravo. Ovo uvesti u cijeloj BiH. Bravo Ajnadzicu...obecanje ispunjavas!
Volim sto sam se rodio u Sarajevu...recenica koju 70% stanovnika Sarajeva ne moze izgovoriti
Ovaj zakon pod hitno uvesti na cijeloj teritoriji BiH, malo je zalosno da poneko prima pomoc a velika vecina ne prima.
Odlicna vijest! Aferim!
Dobro dode jarane. Pricaj sta hoces 300 KM nije za baciti
Vrijeme da se zatrudni hahahah......Vijest je za popraviti dan preeedobra....
OOOOOOOOdlicna vijest.Bravoooooo
Sta lajete? Makar ovi sto žive u Općini Centar dobijaju i to u odnosu na druge općine na zavidnom nivou. Bolje ista nego nista.
odo odma radit na trecem dijetetu.....milja je milja :P svaka cast na ovom projektu....nije puno, ali moze biti za pelena pola godine :)