Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba i odgovarati za tuču Bošnjaka u Prnjavoru
pa braco moja nas svaki ministar predsjednik i ostalo su optuzeni za nesto. naravno niko nije okrivljen ali to je sto su svi korumpirani. Zamislite jednu pravnu drzavu da ovako funcioniira To nema nigdje, ima u ruandi i slicnim zemljama koje su bolje od nas.
LIJEPI ŠARENI ŠTRIK I NA PRVO DRVO! VRIJEME JE DA SE POČNE DJELOVATI! DOSTA VIŠE KROUPCIJE PLJAČKE I SAMOVOLJE POJEDINACA!
Podrška Mekticu 👍 Kralju ti si Tito za oče političke leševe i lopove. Korumpirani sud i tužilaštvo znaju samo poštenom narodu da sude!
Svaki dan neko suđenje politicarima... jos da ima fajde pa da ih strpaju gdje im je i mjesto
Klasicni uhljeb
Država sa 3 miliona stanovnika, isto toliko afera, a svi šute. Da vas pitam: Do kada??
nemoj "NA NAŠE" šuti i ne talasaj hahahahaha