Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došli na administrativnu liniju da vide kako da se zaposle u Federaciji
Trojka je prevarila glasace i uspjesno do sada uradila slj: - povecali registraciju auta za 100 KM - 100 miliona KM vise svake godine RSu na raspodjeli PDVa, iz dzepa gradjana FBiH. - dali su Ministra financija Dodiku. - dali su UIO Dodiku. - ilegalno osiromasili gradjane FBiH za 100 miliona KM godisnje, dakle gradjani FBiH sada dodatno finansijski pomazu Dodika da radi protiv FBiH i drzave BiH. - omogucili snajperiste na entiteskoj liniji
Pola kile HLJEBA i 3 lista PARIZERA i vidi kako radi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta kaže ovo je spontano a netom kruži poziv
A sto iz FBiH ne protestuju ovako na Vracama? I na Dobrinji? Pa da vidimo ko ne dodje na posai otkaz
Imamo li mi u Sarajevu neke patriote? Ili samo Srbima trebaju pare za zivot? I samo Srbi mogu da blokiraju i da prorestuju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo litije u drugom obliku.
Treba ovom narodu ukinuti i hljeba i vode, to je stoka kao i svugdje,svi smo stoka. Za koga, za njihove milione i nekretnine, kakva marva??
U ponedjeljak opet na posao u Goražde
Ludi spremni da ginu i izgube sve da bi sacuvali svoga Dodika, svašta.
Mora neko ovo razbiti.
A šta će, nema kod nas slame? U federaciji se slabo bave poljoprivredom i traktorima. I kad će obići svih ovih 1.150 km koliko je duga nejasna linija pa pogrešno ubodu tablu ili zastavu pa moraju komunalci čistiti.
Ne postoji granica u jednoj drzavi .Samo granice sa drugim suverenim drzavama .Nisam pratio 2 dana je li to gennocidni entitet postao suverena drzava ?
Nez bas se srbi priblizavaju sarajevu stavljaju granice kako je njima cejf nez samo znam da se C. Gora ocjepila pa je Srbija manja, mogla bi i bih samo sto se znaju gdje su granice glavne. Sad ga zainad treba dovesti pred sud al najgore sto ovi nasi nemaju m... za takve stvari
treba to vise razjebat svaki sad ušljo iz sela moze stat na entitetsku liniju i izigravati bolesnog majmuna
Nekome će sve prisjesti
Ovi bas traze da ih sravnimo
Ovo manipulisanje primitivnim narodom je tuzno. Bas ih zalim. Stvarno! Napravis blokadu puteva koje niko ne koristi ili koje 90% vise koriste ljudi iz rs-a, je suludo. Al hajde nek rade budalastine. Jadnici nepismeni!
stace jad i bijeda..neko ih sakupio podijelio im po 20 marki da se tu sakupe..stoka sitnog zuba koje dodik kupi za sendvic i pivo
Sve su to budzetne organizacije. Valja opravdat primanja. Zali boze putnika u autima.Ima tu i djece,starijih ljudi.
Unaprijeđena verzija balvan revolucije.