Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da je agonija...u drzavi gdje je direktoru svih policija zena bila hapsena za dilanje teskih droga...a on kupuje diplomu za diplomom...
@yeba.mene.drzava Dalida, Alisa gdje ce vam duša?? Izdrži Murize, hrabri čovječe, ti si dika BiH, budi još jači i nedaj se zbog svog Dženana
Bjezite omladino vani, spasite se od SDA ahbaba zelenasa!
Kakvi monstrumi sjede u ovom Tužilaštvu. Istorija ne pamti ovakve monstrume i fašiste.
Zakon mraka ili klasicna Fildzanistan pravda po mjeri i zamisli trojice Velikih Vodja ( svaki za svoj tor), samo ako doticne samozvane poglavice uspiju da od gradjana BiH naprave "suverene ovce i ovnove" i ako fildzanistanac uspije da ispostuje svoje dato obecanje i secesionisti Covicu, ali i svojoj samproglasenoj Sultaniji. Koji mutni tipovi na djelu i koji svjesno vode gradjanstvo jedne drzave u ambis bezakonja i nepravde?!
Ovaj slučaj će se riješiti kad-tad! Mora se riješiti! Kao i slučaj Dragičević! Banditi ne smiju nevine ljude smještatii u zatvor, a da se oni cerekaju i vrebaju novu žrtvu! Podrška porodici!
Dojadili ste i bogu i narodu Memicu iznesi dokaze ako ih imas i rijesena stvar!
Nip je sad na vlasti već dvije godine ako do nove godine ne riješi slucaj memic murize prevaren si i ti i narod cak zloupotrebljen
Moj covjece pa nama guraju pokvarene respiratore da nas ko balon napusu kradu maske iz donacija da ih prodaju po Konzumu,Merkatoru,trafikama...A da cine nesto da rasvijetle ubistvo tvohmga sina..Nema pravde dok je bagra na vlasti..
"Alisa, ko je ubio Dženana", zna se sin jednog uticajnog clana i donatora SDA, zna citav grad i drzava ........ Pitanje je ko ga stiti i to se zna celnici SDA, valjda predsjednik stranke zna, treba njemu postaviti pitanje, kad odu na konsultativni sastanak stranke u neki od hotela na Ilidzi !!!!!!
Pa sto ti je napises ko je to? Ja stvarno ne znam. Napisi nam svima ovdje.
@gooUser1570180570 https://depo.ba/clanak/162474/evo-gdje-je-bio-muamer-budnjo-u-noci-kad-je-stradao-dzenan-memic
Citam komentare pojedinaca i ne mogu da vjerujem, Neki ljudi su dodirnuli dno, pozivati covjeka da on rijesi slucaj novim ubistvom i kao tako će pokazati ljubav prema djetetu, a ne dati mu priznanje za ovu pravnu borbu od 5 godina moze samo slijepi sljedbenik mafijaske organizacije sda. Jos gore je gledati ljude koji su ponovo glasali za mafijasku organizaciju sda.
A Radoncicev sin sto je zgazio ženu i Rastoder uzo na sebe?
Kaže vještak zgazili ga Seferovići bijelim kombijem plave boje.
U ovoj državi prolaze perdaši stane iza takvih, prolaze mafijaši, pa evo sad smo glasali za promjene nije bitno na kom nivou je promjena al svi ovi novi kojima je data prilika za nešto ispočetka neka se uključe u ovaj slučaj i već jednom pomognu čovjeku da izadje pravda na svoje... Roditeljima i porodici sabur
Ma sta reci kad predsjednik vstv onako prica. Il sutkinja uzima pare i kaze advokatica dobro mozda nije moralno al posudjivala je samo. Za pravdu i pravni sistem moralno mora biti jednako zakonitom. Bez morala nosioca tih funkcija nema naprijed.
Sto se tice pravosudja kad me neko iz svijeta pita odakle sam, vecinom lazem jer me stid drzave opcenito.
Nije popularno reci bilo sta protiv oca koji je izgubio djete, ali ni tebi bas ne vjerujem u ovoj prici. Koliko god da je popularno pljuvati po Sudu, politicarima itd. Nesto mi tu tukne. PRAVDA ZA DZENANA !!