Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Badnjevic, zet, svaler, bot, verifikator, antiverifikator hahha
joj jesi ga nasao, hahahaha
Ja ga se sjecam kad je ko bot nabijao lajkove na sarajevo-x a ovi ga reklamiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mozes ti ratovati s instucijama kao sto je MUP ili imas pravno utemeljenje ili nemas a ocigledno da nema. Badnjevic je mustra gora od MonetizeAd.
sdfa botine spominju badnjevica koji nikakve veze s temom nema. entitet tzv rs isto tako boli neka stvar za digitalizacijom i gradjanima, njima je samo da kontriraju državnom aparatu
ovima iz eRS je samo bitan međeđi identitet, kakav digitalni, kakvi bakrači , šta je to , jel to neka psovka
Sve je jasno. Nista im nije sveto sto je jedinstveno i drzavno, osim kad je drzava krava muzara i uzeti od drzave sto vise para, tad im se ne gadi drzava. Garantovano, Dodik (Igor) sa svojim firmama ce zaraditi na ovim poslovima i to na obadva mjesta. A, moguce je za Izbore da se kupe identiteti (digitalni).
Samo po zakonu a ne po agendi. Bravo za mup rs
DIGITALNI INDETITET OD 2026 CE VAZITI KAO DOKUMENAT U EU ZEMLJAMA.
a nije sporan vec nece bit mrtvi glasaca
Neka rs puk sije zito, zob i jecam. Dodikova porodica uziva u luksuzu, skoluje se na zapadnim univerzitezima i ne podnosi pukov radni znoj. Rs puk mora razlučiti da se pod srbovanjem stiti kriminal.
čiji je to tal, kad su se ovi pobunili? Da nije to nekom posao već obećan, pa sad se moraju čupati?! eee ovčice, ovčice al' vas šišaju
Samo oni znaju pravo brojno stanje i strukturu.
Treba taj MUP podsjetiti da su jedina policija u svijetu osuđena za gncd.
Ne smije se dozvoliti postojanje ''mupa rs'' na bosanskoj zemlji BiH. Ne znam što se javljaju predstavnici G-T u vezi državnih stvari. Ne pitate se ništa, nit ćete se ikad pitat.
Certifikat 1000 KM?!
dodik ce da obavi jedan poziv i sve je sredjeno privatni entitent
Badnjević (vs) Karan...biće napeto.
Meni je novcanik inace udaljen:)