Padaju teške riječi
26

Nastavlja se "rat" Stanivukovića i Đajića na mrežama: Ko je dijete, a ko klaun

M. G.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković i direktor UKC-a RS-a Vlado Đajić i danas su nastavili prepucavanja preko društvenih mreža, nakon što su snimljeni zajedno na jednoj proslavi.
Đajić je na Facebooku napisao da je "djeci potrebno smijeha i radosti i da ga nikad sretnijeg nije vidio", vjerovatno aludirajući na Stanivukovićevo smijanje njegovim vicevima tokom zajedničkog ručka u jednom ugostiteljskom objektu.

Stanivuković mu nije ostao dužan, pa mu je odgovorio da mu je "potrebna pomoć i podrška".

“Tačno je da djeci treba smijeha i radosti, ali isto tako ovom doktoru treba pomoć i podrška, jer su primjetni sve učestaliji ispadi i neartikulisano ponašanje. Tužno je što direktor UКC-a obavlja posao klovna, umjesto da liječi ljude i domaćinski rukovodi najvećim zdravstvenim centrom u RS-u, centrom čiji je ugled za vrijeme njegovog mandata značajno narušen”, napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, Draško Stanivuković i Vlado Đajić, predsjednici Gradskih odbora PDP-a i SNSD-a u Banjoj Luci, snimljeni su zajedno na jednoj proslavi. Između ostalog, Đajić je pričao vulgarne viceve na koje se Stanivuković smijao, pokazuju snimci.

Snimci su nastali prije dva dana tokom ručka sa plivačima za časni krst u Banjoj Luci.