Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti oba. Mogu zajedno. Simbioza.
U Banjaluci velika konkurencija među klovnovima.
UKC narusen od jednog a Banja Luka od ove vaske.
Dva magarca, nije bitno koje su boje.
E ako je ovo dole facebook ja ne znam onda
Jedan kreten a drugi derpe i kreten ahaha
Ovi nakon viceva i smijanja u fazonu: "Hej pa mi smo politički oponenti, moramo se prepucavati, provalit ce nas narod da se talimo"
Ovo sad malo predstava za narod, odnosno za ovce.. tuzno i jadno da postoje ljudi koji se jos uvijek pale na ovakve stvari
šuplja prica
Dodik na čelu kao glavni čoban, ali i ispod njega je konkurencija zahebana
Prestava za raju
Obadvojica fašisti i nacionalisti.
Kažu daj mu vlast i vijet ćeš kakav je = Stanivuković
Još malo pa ćemo naići na zid! I od zida se dalje ne može. I tad će početi situacija dramatično popravljati, jer dok sve što ne valja ne isprobamo nećemo ništa dobro napraviti.U ovoj zemlji su se održale Olimpijske Igre. To se održava u zemljama poput Japana kojeg smo potukli da ih dobijemo. Znači narod ove zemlje je radin, inteligentan i može slobodno stati na granice i upitati komšije :“ jeste li vi bili domaćin Olimpijskih Igara?”
Samo levati mogu nasjesti vise na njihovu spinovanu pricu. Ovo je za javnost da se dobiju politicki pojeni.
Duboke intelektualne rasprave iz Balvanlanda
Lopovsja posla.