Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet zimska modna revija turbo folk lopovskih papaka i ubica pacijenata...
pa zar nema niko od familije od ubijenih barem da nasamara ove ubice...
Kome malinar ubije clana porodice, i ovaj nista ne uradi bolje nije ni zasluzio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Godina 2065: Nastavljeno sudjenje za sumnjivu nabavku respiratora, Fadil Novalic se javio na sudjenje video pozivom iz starackog doma. Fikret Hodzic se javlja uzivo sa bajramskog programa na Hayat televiziji. Ocekuje se presuda u narednih 27 godina, Klix saznaje.
Gledaj Fikretu osmijeha fuj … kako ga nije stid
Kakva ekipa. Kao da idu na Fashion week, a ne na suđenje. Nimalo stida, kajanja ili osjećaja odgovornosti što su svjesno ili nesvjesno dovodili do smrtnog ishoda kod ljudi.
Nema tu sumnjive nabavke. Dato je 10x vise para za respiratore koji ne mogu da se koriste u svrhu za koju su kupljeni. To je nesavjestan rad i pronevjeren novac.
Šta bi sa Čegarom, znal' se šta?
Sumnjiva nabavka respiratora?
Normalno da su raspolozeni jer im ovo nije prvi kriminal i prve milione koje su pokrali. Ja bih za 3 miliona na smrtnu kaznu dosao raspolozen.
Pišaj po sirotinji!!! uzeli cifru svi.
Pa zato sto oni vec unaprijed znaju da je ovo sve samo farsa, i da nece odgovarati ni za sto, a kada ovo preseravanje od sudjenja zavrsi oni ce ukradene parice izvuci iz carapice i uzivati u trosenju. Naravno, i godisnji i bolovanje ce usput iskoristiti, dobijajuci jos nasih parica, dok ukradene vec trose.
Sta je smijesno ovom Fikretu?
Jeste i dosadni sa njima... Ima li još neko suđenje ili samo ovo... Sta je sa Aluminij firmom i tim milionima
ima li veceg zlikovca od malinara. smije se zrtvama u lice koji su stradali od njegovih respiratora. i nikad niko neće za to odgovarati. fuuuj
ma ovo je cirkus,suđenje zajebancija a svi znamo da ce biti oslobođeni. Sud drzi SDA i to je tako. Tulzilastvo drzali hrvat
Raspolozeni jer je njima ovo predstava i zezancija. A sto su pokrali i prevarili, sto su gradjane pobili sa respiratorima ..... to nikom nista ..... bravo jadna 🇧🇦
Sta se keslas malinaru ??? Nije smijesno,zalosno je !!!
Fadile vrati pare !