Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate nas hitno primiti u NATO jer toliki je pritisak da ujutro popijem votku i kod komšije jednu dva tri sata pričamo o Dostojevskom o babuškama o ikonama
Evo koliki je pritisak sad komšija ima 90godina istetovirao Putina na prsa, užasan pritisak je hitno prijem u NATO
Zato morate poštovati Hrvate, ali i to samo ako Dodik na NATO pristane. Trenutno BiH ima samo saradnju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahah koga. briga za nas sta huskate pizda vam materina
Mene dok nisu poceli branit nije me niko ni udaro.
Koje godine je Rus napao Bosnu.....ili anektirao......ili ušao tenkovima....ili uveo sankcije i zatvorio granice...ili poslao visokog predstavbika da uništi Bosnu...hvala, ne treba odgovor.
Ma Rusiji je svejedno za Bosnu, vise ste se vi svi uz****ali oko nas i to me brine, a ne Putko. Kao neko nam prijeti, a kao oni od necega stite. Dajte molim vas. Veca je sansa da mi milanovic iz eu posalje vojnike i haos nego vlado
Milanović ima manje ovlasti nego sekretar Mjesne Zajednice.
Kisa je.Osjeti se pritisak.Ne lupajte gluposti.Mi cemo svakako uz onoga tko pobjedi.Kao uostalom i vecina svijeta.
Bla bla, ko vise vjeruje zapadu. Sta ce nasi momci bilo koje nacije ginut za zapadne interese u siriji libiji afganistani iraku ukrajini. Kazi brane demokratiju, prodaja magle za sirotiju.
NATO kao pakt je imao samo 2 intervencije, Srbiju i Afganistan. Obadvije opravdane.
Ko je to zadtrasen od ruske gube i njihovih produženih ruka u BiH ? Nije više 1992 i nismo više goloruki . Bujrum bagro !
Više smo imali tad nego sad. Imali smo školovanje oficire, obučene ljude i skladišta oružje koja smo im oteli baš zahvaljujući ovim gore nabrojanim. Jedino je dobro da je kod komšija isto.
Ruski ambasador je otvoreno zaprijetio BiH,ako pokusa uci u NATO.A po broju ruskih botova na Klix-u,koji glume da su bh gradjani i daju podrsku Rusiji,vidimo da je specijalni rat protiv BiH,u punom zamahu.
Toliki pritisak da mi je na lijevoj sisi istetoviran putin a na desnoj lenjin i kad dizem na benču 25 kila oni se ljube
Top hahahah 😁
Haha top.
Ruski kancer nagriza BIH
I jedni i drugi sto dalje od nas
Pa zašto onda preko Schmidta podrzavaju proruske elemente u BiH (Čovića i Dodika)?
Ljudi moji nisam fan rusa niti ih volim ali ovo je stvarno degutantno i vrijeđa ljudsku inteligenciju, znači oni imaju uticaj a ovi nemaju kao oni su oličenje dobrote (mislim nato)a ovi kao pretnja a u stvari i jedni i drugi najveće zlo.
Eee, zayebano je bit suzdržan…Iran, morste se odlučit Iran ili EU.
Podijeliti Bosnu, ako ce to omoguciiti buduci prosperitet gradjana
Politička nezavisnost i Zapad ne idu zajedno.