Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ništa ne šaljite ovi naši Boga oca pokradoše.Od miliona maski koje su stigle kao donacije niti jedan stanovnik cijele BiH nije dobio masku džaba.
Ne moze svijet skucit, koliko bh adninistracija i politicari mogu raskucit.
Pa sve dok ima budala da daju pare toj uhljebskoj zemlji bice i korone. Cim prestanu davati pare prestat ce i pisanje o koroni na ovim stranicama debilnim
Jadni nebili ne saljite im vise, necemo se korone kutarisati i crvenih lista za 10 godina najmanje
jel i ovo integracija ili je saradnja
NATO, čija je članica i Hrvatska, prikuplja pola miliona eura za borbu BiH protiv koronavirusa. Hvala susjednoj Hrvatskoj što pomađže BiH. Mnogi je pljuju, ali neće odbit eure. Licemjere pozdravlja antilicemjerist ;)
@Antilicemjerist neka Hrvatska ne daje ni centa! Samo neka vrati i plati ono što je dužna!
Taman te pare dajte odmah fikretu nek nam jos 5 respiratora naruci... hahahha Pa zar ovi stranci ne vide da se svaka pomoc ukrade i da nikad ne ode tamo gdje treba...
Sta smo mi sebi dozvolili, da nam strane institucije skupljaju pare, a kad budu izbori opet se zaokruzuje snsd, sda, hdz i ocekujemo da ce nam biti bolje, hoce ku.ac.
Oped jadu poterebna pomoc
Bolje da nam da u oruzju da mozemo se klat ❤