Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne serite i vi, uzimate plate od drzave za ovakva palamuđenja, sjedite po odborima, familija sva uhljebljena,odete jednom godisnje u Srebrenicu, djeca vam vani... I sad kao smeta vam rs, koju je Alija potpisao i od 96 znamo na čemu smo, cemu sad negodovanje??
9. januar je bio dan kada je otvorena Pandorina kutija a mi smo im uzvratili 1. marta 1992 na referendumu kada smo odveli BiH u nezavisnost uslijed pravoslavnog radikalizma koji je vec dobro srusio Jugoslaviju. Od 1. marta 1992 mi ne zelimo sa Srbijom nikakav suzivot, to su nasi nacionalni i ideoloski neprijatelji. Ne treba ni u ovoj BiH sa njima suzivot graditi, jer zna se ko ostri kame i kako pozivaju na klanja i ubijanja
Zivjela cjelovita ,nedjeljiva,nezavisna Bosna i Hercegovina nama jedina Drzava...🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
@VelikaBH Ih ona je druze podjeljena htjeli mi to ili ne
@POKONDIRENATIKVA1 Eo gledam kartu svijeta 2020. - BiH jedna država bez podjela
Ako su vam ovo naucnici na slikama ja se vec danas pakujem!
Ahahahahha..Naučnici iz reda naroda nastalog u žutom hotelu? hahahahahah.. i opet hahahaha..
Ona nasa pamet kao da bira teme koje ne moze promjeniti. Dajte prospite pamet na nesto konkretno, od cega ce te vase cajanke imati hajra!
Mlacenje prazne slame, od ovog mi obicni gradjani apsolutno nista nemamo, kao sto nemamo ni od 9.januar (proslavljali se on ili ne). Dok nema vladavine prava o ovim stvarima nema potrebe razgovarati, prvo napraviti reformu sudstva, onda sa stranim saveznicima i eu traziti rijesenje situacije i implementaciju ustav i presuda medjunarodnih sudova.
ustav bih jasno kaze dasu konstutativni narodi bosannci srbi ihrvati jednakopravni na cijeloj teritoriji bih.incko koji treba da prevodi taj ustav iprovodi neradi to.akoje nekad srbsko sarajevo.promjenilo u istocno sarajevo .tako treba rs promjenit ime ili podjelit bih kao ovoje srbsko ovoje hrvatsko ovoje bosansko
Ne mozes mjenjati ime Srpske Republike jer je ono u Ustavu BiH, za razliku od nekih gradova...BiH je vec podijeljena, zar ti niko nije javio? Imas Srpsku Republiku na pola teritorije, imas kantone sa hrvatskom vecinom, imas u federaciji 2 skole pod jednim krovom...Kud ces vecu podjeljenost
Mene zanima da li romi pravoslavci mrze rome muslimane?
Republika Srpska je proglašena 9 januara i potvrdjena u Dejtonu...u čemu je problem?
El bake tu odigrao veliku ulogu.
Nikad ga nisu obiljezavali dok nije ridjobradi zakuhao, trebaju mu noge ljubit.
Gdje im je republika srpska Krajina,opuhala je oluja!
Bosna (BiH) može opstati samo na principima koji su bili temelj i ZAVNOBIH.-i i AVNOJ-a, usaglašavanje interesa svih naroda i narodnosti uz međusobno uvažavanje i poštivanje, nenametanje bilo čega ni bilo kome. Sve drugo vodi u beskonačno nadmudrivanje ili ponovo ukrvave sukobe. Svi mi možemo biti i Bošnjaci i Srbi i Hrvati ali bez turorisanja bilo kome, samo u tom slučlajui smo iznad svega Bosanci ali i Srbi, Hrvati, Bošnjaci.
@Hamoponovouredu Sa ovima današnjim odnosno sa svima ''njima'' u posljednjih 30 godina ne možemo ništa i to je vidljivo svakom dobronamjernom. To što oni mirišu na Šanel, Hugo ili Bertoni ne znači da nisu ''smradovi'' koji se igraju sudbinama svojih naroda, građana , sa svima nama.
@Hamoponovouredu ziviosam ujugi bivsoj nikad srbi ni hrvat i nisu se opredjeljivali kao bosanci stoim namecemo to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ooo čime se ovi baveee 🤦‍♂️ Valjda ima više gorućih tema u državi nego njihov j*be#i praznik...
Proglasili srpsku republiku BiH. Znaci od pocetka su bili za pravoslavnu drzavu na cijelom prostoru BiH. Malo su se preracunali
@001771 Nismo da jesmo 93 bi to zavrsili ipak smo mi srbi dobre duse
Ukinut SPC i osnovat BHPC ,
Znamo mi da bi to prvo uradili samo da mozete, zato toliko i placete o tzv genocidu jer mislite da ce vam etiketa tzv zrtve pomoci da se ukine vjecna Srpska Republika! Nikada vise zajedno, nikada vise bratstvo jedinstvo!!!