Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al najbolje ovo suspenzija kao.. Ko onaj načelnik u Sarajevu, i kad se smiri nađu mu drugu poziciju. Inače podržavam policiju, previše su im svezane ruke, ali ovo je iživljavanje i neprofesionalnizam. Kazna neka mora biti.
MUP TK Vratio SVE suspendovane clanove mafije.KAMERICE NA RAMENA POLICAJACA SIROM BIH!
“Oko za oko, zub za zub”. Prvo degenek pa onda trajna suspenzija pogotovo klosara sa kapom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Momak jest bjezao, ali kad su ga stigli katili nije pruzao nikakvog otpora i ako je nesto zglajzao, profesionalni policajci bi mu nabili lisice i priveli, sve po protokolu. Vrlo je moguce da se vasa reakcija i batinanje i ocekivalo, pa je momak znajuci za kameru dotrcao bas tu da bude siguniji od vaseg kabadahiluka.
Cuj " navijaci" Zumiras sliku i vidis malog ujkana sa fantomkom i majicom ultras? Dakle bio je spreman da se bije.Trebalo je to sve polomit.Podrska policiji.
Nađite im adrese pa ih kod njihove kuće isprebijajte isto ko i oni što su ovog momka,a onda gdje god da se pojave i ko god ih vidi neka im lupa po najmanje šamar!
Narod koji svaki dan doziva Jugu i moli Boga da opet budemo policijska drzava koja policiji daje najvece ovlasti za kaznjavanje je isti ovaj kvaziliberalni narod koji za sve zivo izlazi da trazi svoje slobode i prava. Nisam za bilo kakvu vrstu nasilja, al de skontajte se boga vam..
tooo Kmečii onaj kočijaš leti, djeca pište dole pod kamionom pomažu, nedaj ti boze tu je bilo krvi do psa, a šnjoke mi najžalije
osuda, otkaz policajcima, zasluzili su i osramotili casne kolege, ali zasto je problem osuditi genocid, samo pitam
U hercegovini zakona nema
I u policiji je stranački rukovodeći i izvršni kadar, i u policiju se primalo preko štele. Institucija seljakluka, glupavosti i nasilništva.
Nemogu vjerovat da ljudi gledaju sa prozora i ne reaguju , užas mi narod nismo za civilizaciju
Vidim sve uzorni gradjani na protestima, svi rade, jbg izasli sa posla na proteste...... brinu se za sigurnost svojih sugradjana
Da li je iko pitao policajce sta se desilo? Ovi koji protestvuju, vidim, nista nisu bolji od onih koji protestvuju. Cak su i gori! Napadaju novinare, ni krive ni duzne.
Trebali su mu stati koljenom na vrat, kao onom Floydu
Prqvit od ovog sad neko nacionalno prepucavanje je stvarno bezze.. Losih drotova ima svugdje.. Adekvatno ih kaznit, momku da plate odstetu.. I vozdra
Niko nije dizao nacionalne tenzije ni kad su oni navijaci sa kalasnjikovima prosli kroz stari grad
Lijepa vremena kada Titina milicija nije imala video nadzora. Odvoje ti bubrege, a nigdje masnice.
j*ebeni navijac i diler, kojeg sigurno nisu slucajno ganjali i stigli. a po njegovoj mirnoci vidis da je i ranije imao dodira sa policijom. pa vidis i da protestuju samo navijaci. zasto mene, za 45 godina, nikad nisu istukli, ili makar udarili? zasto meni kazu "pozuri kuci, policijski je" a ne samaraju me. POLICIJO SAMO DERI BAGRU!! OVAKVI SU MENI OBILI SKLADISTE I STAN!
A šta je tata trebao reći : Šuti sine i mene je strah. 🙈