Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govna sa Hayata cenzurisali dio iz emisije Slucajevi X kada ga tuku a sve ostalo bilo u emisiji. Puu
Hayat je u rukama OSA-e i pod direktnom palicom Mehmeda DIPLOME Osmice.Slucajevi X su NJIHOVIH RUKU DJELO.Ova 4x minusa sto si dobio to su njihovi novinari i wanabe spije....neka nam se naspije Kitumbasa!
Neka su izašli i neka su pokazali da je murija aktivna samo kad njima odgovara. Najjači su kad treba handrit malu raju, svi veći ih kupuju za male pare. ACAB
Realno, ovakvi samo čekaju razlog da se deru i galame, bili Ultrasi i Crvena armija.
MILION puta smo culi onu '''dajte policiji vise vlasti''' To je takoooooo pogresan pristup :(( ..............................Sutra cete VI( oni koji prizivaju vise batinjanja ) biti na mjestu PREBIJENOG.Ako ne vi, onda VASE dijete! KARMA is a BITCH.STOP POLICIJSKOJ BRUTALNOSTI!KAMERICE NA RAMENA POLICAJACA! OVO SU KEROVI, NIJE OVO PROSLO PORED POLICAJCA NIKADA!
Navijači bravo, a onaj mladić neka uhvati djecu od ona dva papana i vrati im bogovskim batinama.
Rvatska manjina se pohasila, dobro je proso u Titino doba bi cjela stanica milicije igrala uzicko kolo, i a i oni zasluzni junaci sto su redovni gosti stanice milicije. Cuj bjezi od narode milicije, i ocekuje da ga miluju, to smo mi Bosnjaci redovno dobijali u ratu 2-3samara samo nazovimo dobar Dan.
Ako si bolestan liječi se, nije sramota
Rvatska manjina se pohasila, dobro je proso u Titino doba bi cjela stanica milicije igrala uzicko kolo, i a i oni zasluzni junaci sto su redovni gosti stanice milicije. Cuj bjezi od narode milicije, i ocekuje da ga miluju, to smo mi Bosnjaci redovno dobijali u ratu 2-3samara samo nazovimo dobar Dan.
Za građansku bih!
Ne znam zašto u naslovu stoji u vrijeme policijskog sata,on se poštuje svakako samo u Sarajevu,u ostatku države kao da nije ni donesen
Furaju se na torcidu hahahahahahah. Hercegovacki klosari.
Docekala navijacka govna svojih 5 minuta. Ove treba tuci 24 sata bez prestanka.
Veliko zlo Mostara su grupica huligana koja se krije iza Zrinskog i sve problema pravi u Mostaru.
E ovo je pravi način bunta naroda
Kako izadje koji clanak i objave se novi detalji sve je manje ubjedjenja da je policija prekoracila ovlastenja...Steta pa kamera nije snimila zvuk.
Pleme kamenjarskih srba popilo vatrene vode
Bas me zanima da li bi ovi fasisti protestvovali da su kojim slucajem policajci hrvati istukli bosnjaka. Fuj licemjeri
1946 ma lijepo je rekao čovjek gore...kome god da se ovo dogodilo ....ne može i ne smije biti u moje ime. Policajci tj TAKOZVANI policajci koji su tukli mladića moraju ODMAH U 30 dana PRITVOR i da im se SUDI KRIVICNO i osudi na MAX zatvorsku kaznu. Usput MARŠ sa posla, dozivotna zabrana policijskih i poslova sigurnosti, NOVČANA NAKNADA momku od njih i MUPa, JAVNO IZVINJENJE momku, porodici, gradu Mostaru i BiH
@brkox A jesi i nabrojao kazni zbog nekoliko samara...a u Sirokom momka ubise iz pistolja pa ni uhapsen nije niko niti se trude da ga uhapse evo godinama...to ne spominjete...sto li?!
fuuujjjjjjjj