Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZP je ziv, ko ne vjeruje evo mu dokaza
Islamska zajednica na čelu sa Rijasetom mora podići svoj glas, Šmitu zabraniti da pomoli svoju glavu u Rijaset ikad više! Da ne prosipa šuplje našem Rejsu želeći time da ublaži i anestezira svaki očigledni napad na mir slobodu u BiH!!!
Okanite se Kordica, bolje je da se bavite Srbima visote li sta rade? Dolaze medju Bosnjake i jos im otovreno noz u ledja zabijaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HDZ je teroristička organizacija. Dok god postoji bit će nemir na Zapadnom Balkanu.
Ako imamo očigledne i konstantne napade, na svim poljima od strane Srbije i Hrvatske oličene u dvije politike na BiH a stranci konstantno ignorišu da imenuju napadače, te pozivaju i napadnute na saradnju prema napadačima ONDA NAM NIŠTA NE PREOSTAJE NEGO SE ORGANIZOVATI NA SAMOODBRANU! Izgleda Rejs je bio upravu!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ima jedna posebna Hrvatska normalna i druga dosljaci iz Shkutorije najveci nacionalisti sto postoje
Ja vam kažem oni još gotive masovno nacizam i hitlera
Iste fekalije.
Ž. Zovko je ženski D. Kordić - i to svo vrijeme.
tebe za kurbana...
KAKAV KORDIĆ TAKVA VEĆINSKA EU! MILSLITE DA NAM NEŠTO BOLJE OD KORDIĆA ŽELE SATLER, ŠMIT, LAJČAK, AJNHORST,...SVI SU ONI SISALI MLIJEKO IZ ISTE KRSTAŠKE FARME. ČAK SU I SLOVENCI GLASALI ZA KORDIĆA PA SU NEKI KASNIJE IZVINJAVALI. ILI MARFI KOJI PADA NA KOLJENA PRED TABUTIMA U SREBRENICI, A KOJI MUNAFIČKI SVE ČINI I PODRŽAVA ONE KOJI ĆE U BUDUĆNOSTI POTENCIJALNO PROIZVESTI MNOGE NOVE TABUTE.
Novi Ahmići nam se spremaju, isto ti to misle i bosanski katolici iz Viteza kao i Zepca tako i Mostara.
Jasno ali Bosnjo je merhametli vise voli Janu od vode iz Tesnja
To su promicatelji i nositelji europskih vrijednosti. Jesu al malo morgen.
Kakva je to kazna što ga osudi Evropski parlament prema onome zašto je osuđen i njegove izjave nego treba onaj komu je dao pomilovanje da ga vrati na doosluženje kazne UZP ili onoga koga je pustio neprovjereno da taj isti kazni sa dootsluženjem njegove kazne zatvora.
Hrvati vas uopce ne napadaju, obratno je. Vi krsite dayton i pokusavate hrvate pretvorit u obespravljenu raju. To sto je hr napokon rekpa 'dosta' to nije napad nego kao kad lopovu kazes 'vrati ukradeno'. Vi ste priglupi narodic koji od hrvata pravi neprijatelje u situaciji kad bi vas rdi poklali do zadnjeg bez da trepnu. Klap klap retardi
Promicatelji zlocina i genocida
Dario je 'kriv' po zapovjednoj odgovornosti. To je idiotizam, a izjava se odnosila na cijeli rat. Kad oni izglasaju rezoluciju za ljude koji su prethodno poubijali djecu u vitezu, tad mozemo pricat. Dnevni podsjetnik da tog dana ni jedno muslimansko dijete nije doslo na igraliste. Slucajno, a?
Osudjujem taj zlocin nad djecom u Vitezu, a za tvoje pitanje kako nije ni jedno muslimansko dijete doslo taj dan na igraliste odgovor ti se krije u Ahmicima, stoko fasisticka
Kod nositelja nista novo
StashaU sa slike podrzava Kordica i ponavljanje ubijanje djece i civila, a podrzava i Konakovica, elektromontera na funkciji ako zanemarimo instant DIFdiplomu.
A evo nam i susjeda i oni su za relaksaciju odnosa isto kao i komšije.
Samo SDA braco vjerujte i to bez Bakira i Sebije