Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji treba biti glupan pa trazit ruse da pršću
Sta znas mogli bi te spermom naprskati
Naravno da ne trebaju, ljudi morate shvatiti da smo mi u nekim stvarima (u dosta toga) samodovoljni. E sad ima jedna naša "Nem'o ili ne znao a imao isto ti je"
Svaka čast armijo naša bosanska❤❤❤
A zašto bi dezinfekciju vršila bilo koja vojska, pored Službe za dezinfekciju i deratizaciju, koja tvrdi da je u potpunosti stručna za te poslove? Ili su oni tu samo da uzmu novce za zakonski obaveznu dezinfekciju i deratizaciju, kad nije neka velika potreba za takvim akcijama?
Bravi za OS!
Rusima se neda na Balkan pa eto ti. A i koji će nam. Nek se bave o svom belaju.
Tako i treba biti!!!! BA BA BA BA
Bravo za Maglaj.Samo domace.
,,Bulevar Emira chivasa"ne lupetaj gluposti kakva vjecna hahaha,pa ima te vi dodu i policiju da sve to unisti.Bolan nemate sta jest penzije vam ispod 200 km kakva je to ljepota.Smece i prljavstina pa vidi se po svemu vasa ljepota
Bravo Armijo BiH,uvjek se nadjes tu kad si potrebna narodu.Samo jos da drzava pocne vise izdvajati sredstava za tvoj napedak to bi bilo to.
Pametno,gdje rusi dezindikuju tu virus bukne I prosiri se.Doboj najbolji dokaz.
Ovo je show...
Jaka drzava jos jaca vojska Hahahahahahahahshahshagsga
@Tarabljenje jak si i ti dok sereš sa komentarom... vrlo jak za kompjuterom
Jel Maglaj il’ samo privatnu firmu?
sta se desi kad rusi vrse dezinfekciju?
@bosnavazda kad rusi vrse dezinfekciju korona cvjeta