Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to naprijed, to je nazad
e bas smo im do sad dali priliku pa znas
Nama odnosno većini nikakako nije jesano da De Facto i De Jure sve je to SDA, od NIP, SBB, SBIH, NAPRIJED I NES... Sve su to mentalno školovani DDA-ovci koji NISU PROMJENA VEĆ SU SAMO DRES PROMJENILI. Isto drugo pakovanje .
Koldzo misli da nije prosao prosli put jer je bio SDA a istina je da je SDA stagnirala zbog ljudi poput Koldze
Izgubio bio zbog sda. Uzima glat izbore. Ovaj mu neće biti kakva konkurencija. Hasane znaš li gdje se nalaze Pofalici? Mislim da ne znas. Najgori načelnik u državi i regionu.
nazovi kada hoces, reci sta ti treba odmah evo vrtim se po opcini nuevo sarajevo?
Jao Boze , pa jel moguce ? Opet on????? Boze pomozi nam samo da ne prodje, nikad prljavije Novo Sarajevo od kako je on bio i ovaj sadasnji Tanovic. Nisu u stanju bili nikada odgovoriti ni na jedan mail u kojem su se spominjali nedostatci po opstini i prljavstina . Boze pomozi nam
Mijenja kozu kao zmija hahahahaha
Naprijed kolđžo prema zraku.
Povratak otpisanog 2
hahahahahah
nema sanse pored Benjamine
Koji promašaj.. nema vama naprijed
cim Kol;dzu izaberu ide rekontrukcija parkova po 6ti put u Novom Sarajevu coek samo obnavlja parkove nista drugo
da je barem i to radio....ja sam mislio da od Koldze ne moze doci gori nacelnik. Tanovic me demantirao.
Sve prelivoda do prelivode
Recept za propast je postaviti Džo Kola za kandidata
I mi imamo naše Bidene i Trumpe.
Ne glasam do skenera.sve je već uhodano i naštimano.
Čovjek propo u SDA jer ga je više bilo dosta narodu. A ovi ga u prvi tim da još jednom pokuša. I Ronaldo i Modric i Džeko imaju kraj. Ovo sam vidio kod ovih malih stranaka da: Kucaju na vrata zaboravljenih asova.Stranka kao tek počinje i da počneš za mladim, obrazovanim ljudima ti nađeš ove stare propale kadove za kao naprijed.