Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno šta ko govori već šta ko misli!A mišljenje se ne može zabraniti!U suštini glupost od zakona!
ĐOOOOONNNNOOOOSAAAAJJJJJJJJDDDD!
Za sta je inace ovo pravosudje spremno? Niti ganjaju organizovani kriminal, niti ratne zlocince, niti rusitelje drzave. Ja vidim samo korupciju na brojnim primjerima. Kupuje ih ko stigne, od onoga jednog niskog tajkuna koji je ujedno i vlasnik jedne stranke pa postalvja na pozicije muzeve ili djecu iz sudstva pa dalje do hdza, sda ili snsda koji su svugdje od portira pa dalje instalirali svoje ljude.
Pišite malo o podlijem obliku genocida, mitu, korupciji, kradji budžetskog novca, prodaji diploma, prodaji ispita, enormnim povećanjima cijena namirnica, energenata, režija i mizernim povećanjima penzija i plata, ekskluzivnim pravom elite da moze ubiti a ne podleći sudu itd...
Koje pravosudje kada su oni koji ih postavljaju na mjesto pripadnici stranaka
Ne zaboravi ko kontrolise pravosudje... Isti koji su pocinili genocid.
Jest vraga smanjeno negiranje genocida, ima stotine primjera sirom entiteta tzv rs gdje se javno negira. Tuzilastvo naravno nista ne radi da sankcionise negatore
Ko nam kontrolise pravosudje??
Smisao tog zakona je da se Srbima i Srbiji kaže da su ti zločini bili smišljeni i isplanirani od strane vladajućih u RSu a i sa podrškom iz Srbije, pogotovo njihovog ministarstva sigurnosti. Oni su znali šta se deštava i nisu spriječili Mladića. Sad kad samo Mladić kriv. I smisao tog zakona je da Srbija a i RS kad tad priznaju da su to bili zločini protiv čovječanstva i da se njihova svijest promijeni. A spriječiti da se negira to se nemože. Javno možda da ali privatno ne.
Kaže ovde ona fuksa na komentarima da nije genocid ako nisu ubijana djeca i žene. Majku joj smrdljivu pa genocid je ako očiste teritoriju raseljavanjem i ubijanjem a u Srebrenici su jednu djecu i žene autobusima odvezli a muškarce i djecu ubijali.
Nije nespremno nego je korumpirano