Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ gooUser234869 pa sto i ti nisi rizikovao svoj zivot pa otisao tamo da kako kazes napravis barem selfi?Ali za to,za razliku od sjediti za tastaturom i pisati ovakav komentar,treba imati petlju da se ne izrazim malo ruznije.Ponekad je bolje nista ne napisati nego napisati ovako nesto.
Veliko postovanje za ove ljude koji rizikuju svoje zivote da bi spasili unesrecene i pomognu u njihovom trazenju.Dragi ljudi svu vam srecu zelim i aBd da se zivi i zdravi vratite svojim porodicama.Od mene i moje porodice jedno veliko H V A L A !!!
Svaka cast Neira tebi i svim ostalim spasiocima. Potrebna je ne samo fizicka snaga vec i ogromna psihicka. Nije lahko izdrzati sve to. Hvala vam!
Daj Boze da svi ovi spasioci ne zavrse na Psihijatriji i nekim terapijama...tuga sta sve vide:(
Ne dao Allah nikom !! Al nikom !
vidis da je dao