Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cete u hercegovinu ?
kazu da se u medugorju ukazao racun :)
Hercegovina placa svojih 4% ukupno placenih poreza u Bosni i ne diraj ti Hercegovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Obrnuli milione preko više picerija Montana, bijedni kečep naplacuju 0,5 KM, a nedavno povecali cijenu pice i smanjili je hahaha
Cuj bijedni kecap? Pa sta bi ga ti, djaba?
zavrneš milion i dobiješ godinu, ljepota od države
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Niste mi jasni svi vi bez obzira gdje se nalazite ako je priznala ako imaju dokaze naravno da treba odgovarati to vazi za svakoga na svakom dijelu BIH ako ja muljam kradem i svjestan sam da radim protiv zakona moram biti svjestan ako me uhvate da cu odgovarati za za ono sto sam uradio to vazi i za vlasnike kladionica ,kafica ,restorana / mislim da bi tako trebalo biti bez obzira kako se neko zvao ili kojoj stranci ili izbornoj jedinici pripadao.
Dzaba kad je oprala jos toliko para
Znam koji su zavrnuli 8 Miliona, lezali 3 god, vikendom vani i top sve!
Cudi me za Montanu... Jarana od nesorti spahovica
Da, idu ljudi u zatvor o zbog 3 metra drva, dok oni koji sistematski pustose sume zaradjuju milione.
a sta je sa Dariom tj muzem on je vjer. zasticen ko Vepar
Pola Starog grada Mostara ima duplu kasu o nakvim oblacima pricaju
Ja,ja, na cloud-u virtualni server PU FBIH, a naši poreznici se prave nevješti, ko francuske sobarice, pojma oni nemaju. Ako nisu i oni u talu.
Ovdje je Pravosudje glavni krivac, jer je napravila ovakav teren da se ovakve stvari mogu raditi. Koliko jos takvih ima poput ove, te sto je neko napisao, i kod nje bi proslo bez problema samo da se bavila politikom. :)
872.491 za dve godine KM Auuuu bolan pa otvaram odma pizeriju
postena
Vijesti u petak. Odlukom suda, Nejra Ibrovic ne ide u zatvor i ne mora nista vratiti, odnosno nece joj se nista oduzeti.
Kad izadje bez para i icega bit ce obicna radnica i na nju ce se derati kao sto se ona derala na one jadnike!!!
Nece ne brini , to je mali dio onoga sto oni “zgrcu lopatama” .. Jucer je vidim u X6 muzika svira , nije izgedala nimalo zabrinuta.. Jebem ti ovu drzavu
Ko joj je kriv što se ne bavi politikom.
A sta je sa metropolisom, on ne mora u tvorza
a šta je sa ostalim ugostiteljskim objektima po Sarajvu, Banjaluci, Mostaru, Čapljini??