Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to onaj Tudjmanov muftija koji je 1993 dosao sa parama, da bi se zaustavila Armijska operacija "Neretva93" ?
e hvala na ovoj bitnoj informaciji
Jel to onaj Tudjmanov muftija koji se sa Adalbertom Rebicem slikao na otoku Obonjanu i hvalio pomoc Hrvatske u zbrinjavanju bosanskih izbjeglica. Pri tome nije rekao da je taj otok zapravo bio logor gdje su u to ratno vrijeme dovodili pohapsene muslimane i njihove porodice po Hrvatskoj. Sevko izdajnice, haram ti bilo.
Katastrofa od posjete a jos veca objavit ovo
po čemu je ova vijest bitna ???
Muftija kao iskusan ekonom i političar diskutuje o stanju privrede... Ovako nema nikom nikud, samo 'rikverc' u doba spahija i zaglupljenja.
Ne kazu dzaba, Hodze i Popovi najveci lopovi...
Hodže se ne rimuje sa lopovi. Hajd' ponovo.
Samo vjera i vjeroučutelji, dajte se pomjerite iz Odmanskog carstva više
Ševko postenjacina, nece u dzennet zasigurno 😶
Ovi samo ne posjećuju vjerske obrede ,a politika im duša još ako ima koja markica ne znaju za sebe.
Ševku je Tuđman poslao kao izaslanika da zaustavi Sefera i ofanzivu, kada je hvo bio pred potpunim vojnim slomom i kada je Armija dosla 6 KM vazdusne linije od Širokog, tada da nisu stali, ljiljani bi zaviorili u Neumu. PA zamislite da je Milosevic ukinuo Srbima rs, kao sto je Tuđman ukinuo hzhb BiH Hrvatima i prenio je na FBiH u kojoj je 5 puta vise Bosnjaka i Hrvati su se fakticki istopili i spali ispod 10%