Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Ostavite medjusobne nesuglasice radi dobrobiti Bosnjaka u cijeloj BiH
Postizborne koalicije treba zabraniti, i to tvrdim od onog momenta kada su SDA i SDS usli u koaliciju u Foci ne da bi mogli formirati vlast vec da bi mogli zadrzati fotelje
Tvoj komentar i najbolje opisuje stanje kod nas. U izborima koji se tiču lokalne zajednice poput kanalizacije mi gledamo kao da se radi o cijeloj državi. Dobro je pa geopolitičke ne uzimamo u obzir kad biramo općinske vijećnike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
protiv vrba se mora zajedno
Ne rise, i do sad su bili zajedno u vlasti, ovo je samo skupljanje politickih poena od takvih kao ti. U Brckom su sve stranke u vlasti. Sljedece 4god je Srbin gradonacelnik.
Bravo, probosanske stranke su osvojile oko 44 posto u brcko.
Sda hobotnica preko Ademovica zeli da srusi Konakovica, i trojku, kao sto radi preko Becirovica i Cengica da srusi Niksica. Da bi Sda vladala Sdpom kao sto je Lagumdzija omugicio 2000.2010. Ademovic prica floskuke Sda o ugrozenosti Bosnjaka a Kosarac najbolji jaran Brankovica. Kako to? Ne dozvolite da vas sda bivsi obavjestajci odvoje od trojke jer trojka je spas drzave, a beg hoce begovat...
Za pohvalu, recept i za sve duge sredine gdje su ugrožena prava Bošnjaka.
Kaze NiP nikada sa SDA :D neka neka, dobro je to. Podijelili se pa se ujedinite-pametno pravo
Bravo. Napokon nesto pametno od vas. podrska
Prevara biraca, ali kad je u stolica u pitanju sve moge
Hahahaha. Pa, naravno, gdje je lični interes u pitanju, ništa ih ne spriječava da koaliraju, kakva zaštita Bošnjaka, kakve priče.
Da smo pametni imali bi samo jednu stranku,i sve pametne vrijedne ljude okupili tu
Sjajno biče bolje Ovcama
A , Mostar ..? ..itd.., Što tamo ne može zajedno ..?
Eh da smo ovakvi na drzavnom nivou..Hvatat se jedinstvene ideje Bosne i Hercegovine..Bez jedinstva smo qr...c
Samo je bitna Fotelja a ne Principi
Konačno da se bošnjačke stranke ujedine, jedino na taj način možemo se odbraniti od aspiracija naših agresivnih podstanara.
Političari u BiH bi prodali i rođenu mater samo da budu na vlasti!
FUJJJJJJJJ