Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja poznanica je tuzila babicu koja ju je oslovila sa "kravo jedna". Dobila je ispriku od bolnice a babica je suspendirana na 6 mjeseci.
@Mala Miccy cuj kravo jedna hahah Bože sačuvaj
@Mala Miccy. Prije nekoliko godina, na vjezbama, sestre su govorile zenama, šta si se raspyzdila tu i sl. Kao student, reagovao sam i posvađao sa svim skoro sestrama. A onda mi je prof. Mehmedbašić zaprijetio da nikad neću položiti ginekologiju. Zatjero sam ga u materinu i položio kod Sebije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Javna tajna: Niko te na porodilištu u Zenici neće pogledati bez najmanje 200 maraka...možeš umirat i ti i dijete ali dok im ne staviš pare u džep neće se ni pristupiti porodu. Gore ne rade ljekari i sestre nego demoni lično.
Pobit govna i dovest mlade doktore. Al bas pobit,
Koje promjene direktore, djubre pogano, momak vid gubi zbog vaših liječnika na oftalmologiji, ocnom odjelu zato što neće da ga lijwcw, budite sigurni da ćete odgovarati, momak samoubistvo najavljuje a u kakvom je psihičkom stanju zbog vas, daj Boze da to ne učini,. Djubrad pogana, Dzenana Isakovic, svinjo.
Pored odjela za trudnice, najgori odjel a ljekari da i ne pišem, jer poznajem momka koji najavljuje samoubistvo, to je sigurno, obratiti će se i medijima, je očni odjel (oftalmologija), gde uopće ne liječe jadne pacijente niti ih pregledju, već samo pogledaju pod biomikroskopom i napišu nalaz onako kako oni žele simptome, a ne kako se vi zalite, vrše prevare u većini slučajeva mjerenje tlaka, kao da su ga izmjerili a uopće nisu, kabinet za glaukom postoji samo na papiru,.
U Krivični zakon treba unijeti ne one koji primaju "dar", nego one koji ga daju, drugim riječima treba da stoji osoba koja se uhvati da daje dar, novac, mito ili na drugi način ljekarima pribavlja protupravnu materijalnu korist ili vrši radnju kojom se doktor ili član njegove porodice naknađuju kao posljedica liječenja od strane pacijenta, pacijentu se dosuđuje kazna zatvora od 5 (pet) godina bezuvjetno i bez prava na pomilovanje.
pa talo pise. oni koji daju i oni koji primaju. sriga onaj ko daje ne smije prijaviti onoga ko je uzeo.
Sve je ovo tacno i identicno je u Sarajevu.Ovim putem bih pohvalila tehnicara koji vodi citav odjel nuklearne medicine u Zenici.Inace bolnica je u zapustenom stanju do te mjere da ne vrijedi popravljati vec praviti novu.Odnos porodilje i doktora i sestre je takav da ti na sve sto potrazujes daju odgovor ETO NIKO SE NIJE PORODIO VAM TI ?! Tuzno je gledati kako se snovi ruse kad te tretiraju kao luksuznog pacijenta kojem krv tece niz noge a nigdje nikoga.......PS.zahvala dr Hadjicu na ljudskosti
TE POJEDINCE KOJI UZIMAJU SANKCIONISAT ..ne treba sve svrstat u isti koš !!! Da im glupi narod ne daje novac ne bi ga ni oni uzeli...da se daju plate normalne za svoju struku kao u svijetu ne bi bi ovi neki trazili ..tako da svi smo krivi za ovo
kako neće biti neljubazni mogu misliti koliko vas ne pere P***U
Da vidite sto je jedan doktor na ginekologiji divan, jaoooo, nekada je bio i direktor bolnice. A tek mu zena, ma za nepovjerovat, lici na Brenu (to se ona tjesi, lici na sotonu). Postenjacine velike. Inace imaju GRANICU do koje su divni, a takodjer su i oGRANICeni u radnjama koje se spominju. Tesko onom ko ima sa njima posla, iskreno izbjegavajte ih, a kada ih vidite prekrizite ruke ucite i molite Bogu Allahu i tjerajte sejtane i sotone od sebe.
ginekolog u zenickoj bolnici, arap, uzeo mi je novac, tacnije dao sam mu, nazalost, bilo je to prije vise od 10 god, samo da se zena ne pati, jer ni sestra nece da udje i pita bilo sta, tada je to bio horor, a i sada evo poslije 10 god, isto, djeca nam se smiju Reufe, sta djeca, zivotinje nam se smiju.
hajde klix i drugi objavljujte o svim bolnicama, neka narod pise, a bolnicara da bude bar malo stid i sram
Najbolje je dati doktoru. Poslije poroda zavrnuti ruku i uzeti pare nazad. Oprobano.
Kraj radnog vremena i ginekolog više neće da prima pacijentice. Međutim, ciganka se nakačila, ne da se vratiti. - Molim te doktore, molim... - Ma nema šanse ), crko sam od posla. - Molim te doktore, ja sam s pečenjem... Konta doktor, haj još nju i dosta. Uđe u ordinaciji kaže ciganki da se skine... - Pa gdje ti je pečenje??? - Peče me kad pišam, doktore...
dr. Ribić otvoreno traži pare od pacijenata. Dobri pošteni hadžija.
poppyflower vodio mi je 2 trudnoće i znam dosta njegovih pacijentica.. iz mog iskustva jeste dobri pošteni hadžija i najbolji doktor na tom odjelu
@1988lenalena Lena i mojoj supruzi je vodio trudnocu i takodjer znam dosta njegovih pacijenata koji su imali slicno iskustvo. Nemam razlog da izmisljam vjeruj. volio bih da nije tako, ali nazalost..
KBZ je jedno dno dna i najnizi moguci nivo ljudskosti i humanizma. Ja se pitam u cemu je fora. Ljudi koji su zaposleni tamo imaju jako finu platu.
Ja imam odlično iskustvo, i samo pohvale. Nisam nikome ništa platila, prvorotka sam, i nikakvih neugodnih iskustava nemam. Porodila sam se prije skoro dvije i po godine, sobe su bile u dobrom stanju, ljubazni i doktori i sestre, spavaćice i ne mogu biti bolje s obzirom koliko bude pacijentica. Posteljina čista, hrana standardno bolnička, ali sve u svemu, ja nosim lijepe uspomene sa prvog poroda.
@Planerka. Vrijeme ti je za drugi. Porod mislim