Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ikako moze da nas prisajedinite, da postanemo 52. state!!!
Jedino Amerika pomaze BiH i stoji iza dokumenata koji se potpisu. A evropa je nestabilna i kukavica ne stoji ni iza jednog dokumenta koji se potpise.Da nije bilo Amerike jos bi u BiH bio rat.
Samo jako ambasadoree !!
Mozda smo mali ali smo ponosni i nismo drvo bez korijena. Ove promjene izbornog zakona ce pokazati imamo li prijatelje u SAD-u i EU ili trebamo traziti nove. Prijatelji se na djelu pokazu.
Hoćemo zakone Isto kao i u svakoj demokratskoj državi ili kao kod vas u vašim drzavama
Emoj jarane, tudja ruka svraba ne cese... dokle god ljudi mirno sjede i ne glasaju, a nemaju sta jedti, djeca odose, bolesni nemaju gdje da se lijece..ne treba nista dirati...nek se 💦💦💦po svimanjih nekoliko
iiiii dddaaii nam srpskuuu
Mrš pedherski uhljebe
Eric Nelson u Sarajevu 🤩
Uvedite nas u NATO ili nam na kredit prodajte 4 eksadrile F-16 i jednu eksadrilicu F-15 za supremaciju na nebu od Novog Pazara do Knina, i od Bijeljine do Dubrovnika.
YYY MMM CCC AAA 🏳️‍🌈
Nelsone sretan 4. juli! I moljim lijepo nemoj mi nikakvih "ekonomskih" reformi, a ispod te price oko reformi poturanje i povecanje svih vrsta poreza. Nelsone dobrodosli ste ovdje, ali mojne mi tih prica oko reformi!
E moj Nelsone nemaš ti pojma, sve možeš tražiti ali borbu protiv korupcije....to je vic. Kako će oni da se bore sami protiv sebe
Vakat je ...
da nekazem sta je na dohvat ruke, partner nepartner samo pasivno posmatrate ove nase cirkusante a znate dobro sta rade a sta ne...