Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo glupan
gledaj brnje
Bez glasova gradjana i seljaka, nema DNS-a moj Nesicu.
Evo promjena vec 26 godina.. samo radite promjene, ja vas sellamim iz Brna. 🇨🇿🇪🇺❤ Ne mozete se vi namijenjati i udesiti koliko kaskate za svijetom 😂😂
Ma ko si ti ba, poserem te?
danogda umrli svi mater vam
Ako je PDP" statistička greška" onda je Vulićeva greška prirode, dobro se poigrala s njom.
CETALJ PRAVI...
E, neće to da može ako pod nacionalne interese planirate nekakve srpske zemlje jer će opet politika da nas vrti umjesto ekonomije tri decenije dok drugi furaju u sred 21. stoljeća, mi još nismo ni ušli jer neće investicije gdje je nesigurno....".... da naše društvo krene putem ubrzanog ekonomskog razvoja, rast plata, investicija i bez žrtvovanja svojih nacionalnih interesa", kazao je.
umislio Baja
.....a mene čeka opet mjesto direktora Auto- puteva RS!👌
Srbi su narod sa najsjanijom antifasistickom tradicijom na prostoru Balkana.Prvi su dizali ustanke.najvise ih je poginulo u borbi protiv agresora.Zalosno je da danas na politickoj sceni u BiH,nema niti jednog politicara(koji nesto znaci) da priznaje genocid, da se stidi etnickog ciscenja, da ne zali za tolikim pobijenim Hrvatima i Bosnjacima sa prostora RS.
@arda Pa sto se tice partizanskog dijela srba to je istina, medjutim imaju oni svoje četnike koje navodno nazivaju antifasistima a u medjuvremenu su klalali muslimane i hrvate i saradjivali sa hitlerom i slali zarobljene partizane njima.
I Milokrad dobija svog Dinu