Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesic drot iz Kasindola bez skole i obrazovanja. Na sta je spao srpski narod.
Kako to Mafija rješava. Ucjeni te i pojede. To je kad imaš oraha u džepu. I on ce tako skoncati.
Nešić je stvarno bolestan(boli ga k.... za koalicijom) i treba da napusti koaliciju.
Dao dupe se za poziciju a ovaj ga nabio nogom nakon dvije godine! Treba krkanu odati priznanje sto lupa šamare ovakvim hinjama.
F BiH JE DIONIČKO DRUŠTVO A RS JE DRUŠTVO JEDNOG LICA . TAKO ČE BITI DOK DIONIČARI NE IZGUBE NA BERZI A DOO DOK NE PROPADNE.
Dani autokratije su odbrojani. Znaju to i Dodik i Covic i Izetbegovic. Doci ce vrijeme naplate, a dug je velik... Zivjela evropska BiH :)
Snsd se poceo zapetljavati u vlastitu mrezu..Balkanska sujeta je jaca od svih koalicija..
Nenad je normalan momak, odrastao u Sarajevu, odradio dobar mandat kao direktor puteva za razliku od ostalih, nema retrogadni stav i odmah smeta Dodiku. Puna podrska DNSu koja ima najvise bosnjaka u jednoj “sprskoj” stranci
@Jedinstveni1990 Ko ti dade 6 minusa Bože. I naši vole Dodika, haman.
Ne nadajte se ničemu dobrom. Sve ovo funkcioniše po principu narko-mafije. Ukloniš dilera, 10 ih čeka da zauzmu njegovo mjesto. Jer vlast je kao droga. Dok ljudi ne shvate da droga nije dobra, biće i dilera i narko-bosova.
Prestao plaćati reket Dodiku !
Jedini pravi potez Mila u par zadnjih godina!
Smiješno! Daće Nenad opet guzare Miloradu i saviti uši jer samo mu je to i ostalo. Da je DNS ostao ujedinjen on bi bio prevaga između dva bloka a ovako je Nešić predsjednik jedne DNS lešine
čuj pod pritiskom vladajućeg REŽIMA...hahahahahaha. Ja novinara i razbacivanja riječima kojima očito i ne zna značenje.
@Pecara Pa jašta je nego REŽIM. U Banja Luci ne daju ti da posadiš cvijeće pored potoka u obliku srca u spomen smrti jednog građanina. Gdje to ima u demokratskom društvu?
@antibiotik daleko od toga da želim braniti bilo koju vlast kod nas, i da odobravam njihove postupke, pa ni taj. Sve je to marva bez truna obraza i morala. Ali zagooglaj značenje riječi REŽIM, i bit će ti jasan moj komentar.