Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je ljut da svinjama tri dana ne daje da jedu
Ujesinjena Sumska=Ravnogorski Chetnicki pokret
Jest nam odmog'o
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma neka su, ruke im se pozlatile. Ovo kažem kao srbin, ali kao čovjek koji živi i podiže djecu u Bosni i Hercegovini. Kamo sreće da se još koja stranka ovako "zanese" pa da im vidimo leđa. Da ima države i reda koliko nema, ovaj bi zbog reklamiranja odležao koju godinu uz društveno koristan rad.
Istresite melo pred ovog krmka
A hoće li uzet paušal iz revolta
Krmak hrok hrok
dogovorili se da se nemogu dogovorit
Vratite mu njegove igračke i crveni kombi...............
A kad je Kaplan suspendovan, onda je kao bilo OK.
A sto iz revolta ne odbijes platu svinjoglavi
Pa stvarno od ovih srba nema vecih inatlija u stanju su i crknut od gladi kad se zainate, al briga ovog shvinjoglavog za srpski narod njemu plata uredno ide moze se on inatiti. Stvarno smo mi svi nahebali zbog ovakvih idiota...
Da je normalna država takvi ne bi ni sjedili u parlamentu nego u ćuzu. Snimak ima svjedoci imaju pa šta se više čeka..
sisaj ga Nenade!
Nece na sjednicu, nema plate, ha ja!!!
Izvrsna odluka,da ne dolazi parlament BiH.A sad treba iz revolta i da odbije platu od nekoliko hiljada maraka.Pa kad covjek vidi ko nam sjedi u parlamentu BiH,jasna mu je katastrofalna situacija u drzavi.
Placen i to debelo za posao koji treba da radi i ne dolazi na isti jer je ljut radi odluke CIK-a o svom privatnom spotu !!! Bravo Srb.ende nek vas pisa kad moze
onda neka vrati i platu ,dnevnice ,naknade koje kakve i doprinose , isto iz revolta
Samo mu odbiti od plate svaki dan koji ne dodje na posao. Tri neopravdana dana automatski otkaz kao i običnom radniku, šta je on bolji od radnika u fabrici?