Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nenadic je dobar čovjek, samo je problem sto je u Fahrinoj stranci
Nosi masku naopako :)
Covjek nit smrdi nit mirise. Moj dojam je da stalno pokusava da bude zrtva. Donio mnoge nezakonite odluke o smjenama i zato mu idu krivicne prijave.
Sta bi sa malim dinjom retardinjom i njegovim zalopoljkama kako ce za dan sastaviti vladu.
samo ti fahro vodi kampanju protiv sda a tebe ce zbrisat nasa stranka i narod i pravda uzeli su sve tvoje glasace.
nenadicu dobar si posten covjek nisi neki strucnjak ali sto ti je mentor govno to je malo reci dovoljno je samo tajkun fahro kriminalac ubio celu itd itd
pozdrav iz dubai 😜😜
@SelmaBajram poselami
Nije mi jasno prebolis krunu i onda sjedis u kaficu sa maskom.
Sta ce nenadic...nenadic je marioneta sbb i fahre radoncica...radoncicu...sto si preljeto...prelijeto si....sad tamo sad amo...sad pišo u sda veceovima sad pisao u Nipovim wc....sad tamo sad amo...i nije se tebi zavrtilo u glavi...zavrtilo se narodu od preljetanja i narod puko šakom od sto i rekao dosta je i sejda i šćepa sbb.Dzaba ste i ti i sejdo komsic sad opet ko tice preletili mostarskom sda...sda tone ko brod....a šćepo se češlja.
ti nikako da naucis pravopis drzi se sklekova difovac
Njegova sreca sto Britanac zna makar pa da nabada nas jezik.