Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljadija sljegla u grad. Tako i kod mene komsija cijelo kupatilo izbacio na.djecije igraliste, i kad sam ga sreo fino u pvi mu kazem, ja sam te prijavio i parku i policiji, da se ne cudis. Ako si kupio stan nisi park, u selo pa po svojoj livadi radi sta hoces.
@sarajevowinter hahaha logicno neko sa strane dosao hahahhaah
@sarajevowinter i ja sam i jedno jutro izađem sve 4 izrezane gume na autu i šta sam dobio ništa njega niko nije kaznio a ja morao 4 gume kupiti ma zaboli me više za sve da je država bolja ne bi ovako bilo
Pa mamu vam primitivnu! Svim stanarima napisati prijave!
ne pika se ako nisu sasuli šerpu makarona
@TK Ili flašu pive, a? 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stoka se naselila u rajvosa.
Fuj.samo kod nas ovo ima
I da im sad napisu kaznu 3000 km nikad im to vise ne bi palo napamet, ali ovako mogu svaki dan bacati, zasto silaziti do kontejnera moze se i kroz prozor baciti!
Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su: * zajmovi ReaEstate * poslovni zajmovi * Hipotekarni zajmovi * kućni zajmovi * zajmovi za konsolidaciju duga * Osobni zajmovi. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]
U džalalabadu stanje redovno
Trebaju svi platiti kolektivno kaznu pa bi ubuduće znali ko baca. Stoku papansku treba kažnjavati drastično.
ja ovo stvarno ne mogu da vjerujem, jednostavno ne mogu!
Ispraznio lik kompletan stan kroz prozor i niko od komšija ne želi da ga prijavi??? Nisu krivi papci nego mi koji smo dozvolili da rade što požele! Fakat ni ne zaslužujemo da nam bude bolje!
Ispred ove zgrade treba postaviti kamere koje ce 24 sata snimati sve stanove iz ulice Envera Sehovica, izgleda par stanara te zgrade smece baca kroz prozor, godinama je stanje isto, treba snimiti ko baca to smece i otjerati ga u sumu ili mu stan napraviti na deponiji, kad izbaci smece da baci gdje treba.
Sandžak.
To se neko posvadzao sa suprugom
I niko od stanara da pokupi ovo smeće sramota, sigurno su svi ovakvi u ovoj zgradi
KARADJICU LJUBIM TE U BRADU MJESTO SELA SAD ZIVIM U GRADU !!! JADNO SARAJEVO STO JE DOCEKALO !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=DmbOura844s